Întreaga casă îl așteaptă pe Moș Crăciun


Bineînțeles că sărbătorile de iarnă ar fi lipsite de farmec și magie dacă nu ar exista brazi împodobiți în toate casele! Pentru a proteja natura, dar și pentru a economisi niște bani, cu siguranță, toți mai mulți români aleg să cumpere brazi artificiali pentru sărbătorile de Crăciun. Până anul acesta eram și eu adepta bradului natural...și sunt și acum, numai că nu mai am nervi pentru acele care curg din el atât la împodobit cât și la despodobit și scos din casă... Așa că anul acesta am luat un brăduț artificial super drăguț de la e-sarbatoare.ro și am scăpat astfel de tot acel chin. Nu spun că nu-mi plac brazii naturali sau mirosul lor, dar sincer, recunoaște și tu că în două-trei zile nu se mai simte nimic, plus că și ca aspectul scade simțitor calitativ, pleoștindu-se groaznic într-o săptămână, cel mult.   
În timpul sărbătorilor de iarnă locul în care este așezat bradul devine punctul de atracție al locuinței, de obicei camera de zi. Dar nu e frumos ca toate camerele să fie pregătite pentru a-l primi pe Moș cum se cuvine? N-ar fi bine ca și bucătăria, baia sau dormitoarele să îl aștepte nerăbdătoare pe darnicul Moș Crăciun?Decorațiunile de Crăciun pentru camerele de zi, pentru dormitoare sau bucătărie au devenit deja un lucru uzual. Dar o casă care îl așteaptă pe Moș Crăciun trebuie să creeze o atmosferă festivă în fiecare încăpere, nu-i așa? Eu mă număr printre persoanele cărora le place să se bucure de spiritul Crăciunului în fiecare cameră.
Astfel, vă spun că puteți pregăti dormitorul pentru Crăciun aducând o singură schimbare: lenjeria de pat. Imprimeul de sezon vă va binedispune și vă va face să vă gândiți numai la lucruri minunate. Mai mult, dacă doriți un aspect proaspăt în dormitor de Crăciun puteți agăța crenguțe de brad sau orice alte decorațiuni în jurul ferestrelor. Dar și instalațiile decorative sunt foarte potrivite pentru amenajarea dormitoruluiă puteți opta pentru mosul clasic de amenajare (în jurul ferestrelor) sau puteți alege o variantă mai ,,altfel” prin poziționarea instalației în jurul tăbliei patului sau pur și simplu să transformți instalația într-o decorațiune de perete prin simpla trecere a instalației printre decorațiunile existente de la ramele fotografiilor sau de la tablouri. 
Mulți dintre noi decorăm livingul și camera de zi, de ce să nu facem așa și pentru încăperea unde ne petrecem cea mai mare parte din timp, adică în bucătărie? E de ajuns să agățăm o ghirlandă sau un Calendar gigantic cu Moș Crăciun pe ușă pentru a aduce un zâmbet pe chipul celor dragi sau al oaspeților.
 
Poate că nu te gândeai să aduci Crăciunul până și-n baie! Dar eu îți spun că nu-i deloc o idee rea. Bucură-te de Crăciun și surprinde-ți copiii cu câteva accesorii uimitoare și de efect! Lasă-ți imaginația să lucreze și, dacă nu ai timp pentru toate acestea, îți sugerez să cauți idei pentru decorarea băii pe e-sarbatoare.ro. Aici există într-adevăr idei de decorare uimitoare pentru întreaga casă și foarte creative, vei vedea!
Vă urez un Crăciun fericit și un an nou plin de bucurii, clipe minunate și ...amenajări reușite!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog