BlogAwards premiază bloggerii cu gadgeturi Allview 


BlogAwards este o platformă dedicată bloggerilor, cu ajutorul căreia aceștia pot câștiga extrem de multe!!! Concursuri, cititori, sfaturi și cunoștințe și multe, multe altele... BlogAwards este, de fapt, primul site românesc care face legătura între bloggeri și companii prin intermediul campaniilor și a concursurilor.
Iar toți bloggerii care au mai participat la concursurile de pe această platformă știu că premiile sunt foarte diverse, valoroase și extrem de folositoare pentru viața de blogger și nu numai. Și mai pot spune că BlogAwards este cea mai eficientă platformă prin intermediul căreia advertiserii își promovează produsele sau serviciile în Social Media. De fapt, toate companiile și brandurile care sponsorizează aceste campanii și concursuri pentru bloggeri câștigă brand-awareness, trafic direct și noi clienți, indiferent de domeniul lor de activitate.

Cele mai râvnite premii de pe platformă s-au dovedit a fi gadget-urile Allview. Acest lucru se vede din numărul bloggerilor participanți. Dar cum să nu-ți dorești un Allview, măcar pentru faptul că e un brand românesc care concurează cu succes cu marii jucători internaționali?! Allview este. de fapt, răspunsul pentru toți românii doritori de gadget-uri de top la prețuri accesibile.

De curând Allview a lansat prima boxă inteligentă din portofoliul său: Allview V-bass. Aceasta este compatibilă cu asistentul inteligent Amazon Alexa, iar prin intermediul limbii engleze poate răspunde la întrebări, poate spune glume, poate lectura cărți audio, poate schimba posturile de radio sau o melodie anume, poate răspunde comenzilor vocale ale utilizatorului și multe, multe altele. 
Tare mult aș dori s-o am alături pe Alexa și s-o pun să-mi scrie ea unele articolele, atunci când n-am timp. Și aș mai întreba-o dacă o va face de plăcere sau va trebui s-o și plătesc cumva...


Despre Alexa, viitoarea mea parteneră în blogging

Alexa și-a făcut debutul în noiembrie 2014 pe boxa Echo cu care puteai vorbi pentru a-i da diverse comenzi legate de aparatele din casă. Boxa inteligentă a devenit foarte populară în SUA și s-a dovedit a fi extrem de utilă și pentru cei care doreau să asculte muzică sau doreau să afle rapid, printr-o simplă comandă vocală, cele mai importante știri ale zilei. Asistentul vocal Alexa este mereu pe fază iar la o comandă vocală de genul ,,Hei, Alexa!” se aprinde, înregistrează și încearcă să dea răspunsuri cât mai exacte. În SUA boxa a câștigat imaginea de produs elegant și util. Dacă redarea unei melodii sau comenzi precum ,,Închide lumina în bucătărie!” sunt simple pentru Alexa, întrebări mai complexe ce implică căutare pe internet aduc din partea asistentului vocal răspunsuri de genul: ,,Îmi pare rău, nu pot răspunde la această întrebare!”. 
Pe site-ul Amazon boxa costă 170 de doalri și are o notă medie de 4,4 din 5 după cca 50.000 de review-uri. Deși Alexa este departe de perfecțiune, succesul avut de Echo în rândul publicului din SUA a determinat zeci de companii să integreze Alexa în produsele sale, astfel încât ele să poată fi controlate prin voce. Multe zeci de companii au adus Alexa în prin-plan, de la mașinile de spălat Whirlpool, până la autoturismele Ford și Volkswagen. 
Poate vă întrebați de ce a avut Alexa un așa de mare succes?! Fiindcă Amazon a ales să-l ofere gratuit companiilor care doresc să-l integreze și fiindcă Alexa este foarte flexibil, putând fi rapid adaptat la diverse produse.

Oamenii folosesc Alexa nu doar pentru a controla diverse aparate din casă și nu doar pentru a cere melodiile favorite. Alexa se pricepe foarte bine și la cumpărături. Poate să-ți comande o pizza sau un orice altceva îți dorești. Însă, dacă nu este setată corect Alexa poate face și năzdăvănii...
O fetiță din Dallas a spus către boxa Echo ,,Poți să te joci cu mine cu o casă de păpuși și poți să îmi aduci o casă de păpuși?” și Alexa s-a conformat și a comandat o căsuță de vreo 170 de dolari plus aproape 2 kilograme de bomboane. :D Părinții au donat casa de păpuși și au pus o parolă, astfel încât Alexa să nu mai poată comanda ,,de capul ei”. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog