Ai probleme cu colesterolul? Korill te poate ajuta să-i reglezi nivelul!



Ce este colesterolul!?

Colesterolul este o substanță grasă naturală produsă în organism de ficat, substanță responsabilă în formarea membranei celulelor și anumitor hormoni. Se mai poate găsi și în alimentele de origine animală (carnea, produsele lactate, ouăle). Colesterolul are un rol vital în formarea celulelor și producerea vitaminelor A, K, E și D, a hormonilor și a bilei pentru digestie. Mai mult decât atât, ajută sistemul imunitar să lupte împotriva bolilor.

Colesterolul- cel mai mare inamic al inimii

Nivelul crescut al colesterolului poate crește riscul de atac de cord, de atac cerebral și poate genera ateroscreroza și alte boli cardiovasculare, de aceea este foarte important să îl menții sub control la un nivel considerat sănătos. Conform statisticilor, aproape jumătate din români se confruntă cu nivelul crescut al colesterolului. Cauzele hipercolesterolemiei sunt variate, cele mai des întâlnite sunt, însă, istoricul familiei și alimentația. 
Ateroscleroza este cea mai periculoasă boală pentru că se manifestă foarte târziu, când reușește să ,,astupe” arterele celor mai importante organe, precum creierul, inima sau rinichii. Studiile arată că poate debuta încă din copilărie. Așadar, trebuie luate măsuri privind alimentația și modul de viață încă de la vârste foarte fragede. Netratată, cauzează cardiopatie ischemică, infarct, atac de cord, tulburări de ritm cardiac, calcifierea pereților vaselor de sânge. Deloc surprinzător, aproape toți pacienții cu un nivel ridicat al colesterolului total în sânge suferă de hipertensiune. Colesterolul este vinovat și de apariția accidentelor vasculare și chiar a bolii Alzheimer.

Korill- suplimente alimentare de calitate

Cercetătorii afirmă că un stil de viață activ și o dietă adecvată te pot ajuta să îți echilibrezi nivelul de colesterol. Dar și suplimentele alimentare de calitate cu beneficii reale dovedite de studii clinice îți pot fi de ajutor în lupta împotriva colesterolului. Astfel, studiile recente arată că o specie de crustacee- Krill-ul- te poate ajuta să reduci nivelul de colesterol. Din cauza poluării apelor și a pericolului ridicat de contaminare a peștilor cu toxine, cercetătorii au venit cu o soluție, înlocuind uleiul de pește din suplimentele omega-3 (extras în special din somon, cod ton) cu uleiul de krill, niște crustacee mici, asemănătoare cu creveții, care sunt principala hrană a balenelor din oceanul Antarctic.
Ani de cercetare de laborator și studii clinice au dovedit că uleiul de krill este de 40 de ori mai eficient decât uleiurile clasice de paște datorită proprietăților sale unice de solubilitate și absorbție completă, ajungând la scăderea colesterolului, trigliceridelor și a riscului de afecțiuni cardiovasculare. Krill-ul este bogat în astaxantin (un pigment natural)- cel mai puternic antioxidant marin cunoscut până acum. Tocmai de aceea, acest ulei de krill nu necesită adaos de conservanți, spre deosebire de uleiurile de pește.

Dacă vrei să fii protejat împotriva afecțiunilor cardiovasculare, să ai un ficat sănătos, să-ți îmbunătățești memoria și vederea, să te ții departe de anxietate și depresie, să fii echilibrat hormonal sau să scazi neplăcerile asociate inflamației articulațiilor, ia 1-2 capsule de Korill pe zi, timp de minim trei luni. S-a dovedit că suplimentul alimentar scade colesterolul rău cu până la 32%, colesterolul total cu 13% iar nivelul trigliceridelor cu 11%. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog