Artrisalm de la Ayurmed- pentru articulații fără dureri!



         Ca orice alt segment al corpului, articulațiile sunt influențate de modul de viață dar și de modificările induse de vârstă. De articulații dureroase se plâng, în general, persoanele trecute de vârsta de 40 de ani. Pentru că îmbătrânirea organismului aduce cu ea, inevitabil și durerile articulare. Totuși, există și un procent semnificativ de tineri afectați de aceste dureri. Genunchii, în special, nu mai au aceeași mobilitate, mai ales dacă stilul de viață este și unul sedentar. Corpul nostru este alcătuit dintr-o mulțime de articulații, fiecare articulație sau serie de articulații având o funcție specifică și fiind predispusă la diverse nivele de disfuncționalități. Pe termen lung se poate ajunge până la distrugerea cartilajelor și deci la o mobilitate din ce în ce mai scăzută.
De regulă, majortatea dintre noi ignoră aceste dureri până în momentul în care acestea devin atât de puternice încât ne împiedică să facem cale mai banale gesturi: să ne ridicăm din pat, să urcăm sau să coborâm scările. Dincolo de tratarea cauzei este necesară, în primul rând, calmarea durerulor care se pot acutiza astfel încât să imobilizeze persoana afectată.

   Tabletele Artrisalm (100 TBL) produse de Ayurmed sunt recomandate persoanelor care se confruntă cu dureri articulare, fiind ideale în cazul vârstnicilor sau femeilor aflate la menopauză. Suplimentul alimentar conține o serie de plante medicinale ayurvedice ce contribuie la sănătatea și la funcționarea normală a sistemului osos și a articulațiilor. Cu o acțiune revigorantă, remediul naturist Artrisalm contribuie la menținerea mobilității și sănătații articulațiilor, având un rol important în susținerea lubrifierii acestora. Este un bun adjuvant în înlăturarea durerilor cauzate de procesul degenerativ articular, declanșând procesul de regenerare în cazul suprasolicitării articulare. Datorită efectului său antiinflamator, Artrisalm este indicat în cazuri de reumatism sau artrite. Pe lângă benefiicle pe care le are în ameliorarea dureilor articulare, suplimentul alimentar contribuie și la detoxifierea organismului, susținând procesul de evacuare al toxinelor.

       Tot pentru dureri articulare acute puteți administra și  Gout Star (de la Ayurmed) care conține plante medicinale indiene ce contribuie la menținerea integrității și mobilității aticulare normale prin asigurarea troficității, lubrifierii și susținerea circulației sanguine sănătoase. Toate produsele marca Ayurmed nu au efecte secundare și nici nu dau dependență.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog