Kidlet- outlet-ul premium cu haine pentru copii 





Hăinuțe comode pentru nou-născuți din primul an de viață


“Abia s-a născut, dar deja trebuie să-i cumperi hăinuțe cu următoarea mărime!” Cam așa este cu toți bebelușii în primele luni de viață. Abia pe la 7-8 luni puseele de creștere sunt mai rare și putem purta bebelușul în hăinuțe de aceeași mărime timp de mai multe luni. Dar nici atunci nu e garantat, depinde, totuși, de fiecare bebeluș în parte și de modul în care acesta  se dezvoltă.

De cum apare în viața noastră bebelușul, încercăm să-i oferim tot ceea ce are nevoie pentru a crește sănătos și a se dezvolta frumos. Pe lângă grija pe care i-o purtăm și sentimentele de iubire, bebelușul are nevoie, la fel ca și noi, de hăinuțe și alte produse pe care le vom folosi pentru îngrijirea lui. Fiecare părinte decide în funcție de nevoi și pe baza informațiilor pe care le are, care sunt lucrurile pe care le va achiziționa pentru bebeluș.

În primele luni din viața copilului, confortul este cel mai important criteriu de alegere al hăinuțelor. Părinții doresc să fie siguri de faptul că niciodată copilului nu-i va fi frig, că nu va transpira și că se va putea mișca în voie oricând va dori. Minunatele hăinuțe pentru nou-născuți (body-urile, șalopetele, pantalonașii și bluzele) sunt din această cauză croite mai lejer și realizate din materiale ușoare, prietene cu pielea. Iar pentru marea aventură a vieții lor, cei mici au nevoie de haine confortabile și rezistente, potrivite pentru orice moment al zilei.

Noi-născuții și copiii mici își petrec majoritatea timpului șezând sau dormind. De aceea, îmbrăcămintea pentru ei trebuie să fie foarte comodă. Acest lucru este garantat de croielile simple folosite și materialele din bumbac. De aceea, când achiționez hăinuțe pentru bebeluș, mă uit în primul rând la materialul din care sunt făcute și apoi dacă este mărimea potrivită, design-ul dorit, etc. Am hăinuțe pe care nu le-am folosit niciodată pentru că nu sunt confortabile: se îmbracă greu, materialul din care sunt făcute nu este elastic, etc. 

Bebelușii cresc repede, prin urmare și numărul de hăinuțe de care vom avea nevoie în primele luni nu este foarte mare. Nu are rost să investim în hăinuțe pe care bebelușul le va purta de cinci-șase ori. Pot spune că până acum am achiziționat hăinuțe pentru bebeluș de la mai multe branduri. După ce copilul le-a purtat până i-au rămas mici și după un număr de spălari, pot spune că unele lucrușoare de la câteva branduri renumite au rămas aproape la fel. Tocmai de aceea am căutat să rămân fidelă acestor branduri.

Kidlet- outlet-ul premium cu haine pentru copii



Cu ani în urmă, cumpărarea de haine second hand nu reprezenta o alternativă bine văzută de către români. Cu toate acestea, a fost imperativ să depășim mentalitatea învechită și să conștientizăm faptul că achiziționarea de haine second hand nu este doar o nouă tendință, dar și o oportunitate enormă de a ne organiza bugetul, de a ne aduce aportul civic în societate și de a ne proteja planeta. Trebuie să ne amintim că trăim pe o planetă cu resurse limitate și că oamenii trebuie să se responsabilizeze și să-și dea seama, cât nu este prea târziu, că este nevoie de o schimbare în obiceiurile lor de zi cu zi, schimbare care să se materializeze mai ales prin eliminarea risipei de resurse. Putem arăta elegant, fără să afectăm mediul, iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a descuraja supraproducția industriei de modă și de a alege produse outlet sau second-hand.

Copiii noștri cresc repede și mereu e nevoie de alte și alte articole pe mărimea lor, iar cheltuielile devin, adesea, prea mari pentru bugetul familiei. Ca orice părinte, cu siguranță că și tu vrei să oferi copiilor tăi doar ce este cel mai bun. Iar acest lucru este valabil și în cazul îmbrăcămintei. 

KidLet.ro este magazinul online de haine copii ieftine cu cel mai bogat stoc de mărfuri din România, cu peste 80.000 de produse aflate pe stoc, articole de calitate superioară de la branduri renumite, la prețuri foarte avantajoase (C&A, Disney, Zara sau Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Mexx, H&M, Hello Kitty, StarWars, Garfield, Angry Birds, Minoti, Best Band, Gaialuna, Million-X). Aici oricine poate beneficia de o gamă foarte variată de haine outlet și second-hand, dar și de reduceri deosebit de atractive și promoții: livrare rapidă (24 de ore), livrare gratuită la peste 199 lei, reduceri permanente, puncte bonus pentru clienții fideli, mărimi exacte (ghid de mărimi), îmbrăcăminte de copii pentru orice sezon și 100 (o sută) de zile drept de retur (este singurul webshop din România care asigură un termen de retur de 100 de zile!). Cine alege Kidlet.ro, alege și calitatea, pentru că în cazul tuturor produselor se impun cerințele cele mai exigente în domeniul calității, dar și practicabilității produselor (pe site sunt o mulțime de Kidlet păreri).

Din gama aceasta variată poți alege hăinuțe cu modele diferite, confectionate din material lejere sau mai groase, atât pentru sezonul cald cât și pentru vremea mai friguroasă. De la treninguri pentru copii din piese drăguțe, tricouri, body-uri, pijamale, costume, geci călduroase la accesorii, pantaloni și încălțăminteaici vei găsi orice vei căuta sau orice lipsește din garderoba copilului tău, la cele mai bune prețuri de pe piață. Vei găsi tot ce are nevoie micul tău erou ca să își înceapă aventura vieții. Și, cu siguranță, garderoba micuțului tău nu va mai fi plictisitoare niciodată!


Cumpără acum online! Zi de zi, confortabil și modern - alege calitatea Kidlet pentru copiii tăi!



Comentarii

  1. Sunt haine dragute pe Kidlet. Copiii cresc extrem de repede si nu am vazut niciodata rostul sa cumpar o pereche de haine la un magazin de firma, sa dau cateva sute de lei pe o imbracaminte pe care o poarta 2-3 luni, dupa care ii ramane mica (chiar si mai putin daca are sub un an). Hainele cumparate dintr-un Outlet sunt mult mai ieftine dar calitatea este aceeasi. Recomand!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog