Shopping-ul e pasiunea mea!



Vreau să vă vorbesc acum despre categoria mea preferată de arta: moda. Moda este un stil de viată în sine și o modalitate de exprimare foarte la îndemână, indiferent de stilul pe care vrei să-l abordezi sau de tendințe. Și, mai mult decât moda, pe mine mă fascinează tot ce ține de shopping. Cei care mă cunosc bine, știu că petrec ore bune prin magazine, încercând să fiu creativă, dar se întâmplă să stau și în fața calculatorului și să ”răsfoiesc” pagini online cu articole vestimentare. Acesta este, de fapt, unul din lucrurile care mă relaxează cel mai tare.


Dacă tot am ajuns la capitolul shopping, astăzi vă voi prezenta o locație inedită unde puteți face oricând o ședință de shopping SMART! Eu, recunosc, sunt o mare adeptă a acestor tipuri de cumpărături.

Noul magazin TOPSHOP TOPMAN, deschis de curând la Bucuresti Mall – Vitan, te conectează cu tot ce înseamna avangardă în materie de fashion, stil și cultură. TOPSHOP – linia pentru femei – și TOPMAN – cea pentru barbati – sunt sub același acoperis, în acelasi magazin. Peste 300 de noi modele must have din colecțiile mainline și cele de accesorii sunt lansate săptămânal.

Un preview al colectiilor dezvaluie salopete din denim, rochii tricotate, din jerseu sau de tip camașă cu imprimeu de piele de sarpe, pantaloni lejeri cu animal-print, trenciuri și jachete din vinilin, botine și sandale, curele cu cataramă supradimensionată sau detalii aurii. Pentru barbați vor fi disponibile, printre altele, jachete bomber, tricouri și pantaloni în dungi alb-bleumarin, bluze cu modele geometrice, pantaloni sport cu banda lateral sau stretch slim sau spray fit jeans.

Toți cei care vreți să vă bucurați de o experiență de shopping exclusivistă nu trebuie să ratați această locație. Bucuresti Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, a redefinit experientele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de moda și entertainment.

Bucuresti Mall – Vitan a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinatiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Dacă nu l-ai vizitat încă, te invit să o faci cât mai repede. Vei regăsi cafenele moderne, magazine elegante, o zonă de food court pentru toate gusturile și cinematograful Hollywood Multiplex, cu cele mai noi filme. Evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashioniste până la cinefili și familii cu copii, cu certitudinea că toti vor trăi o experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Colecții dinamice, cu atitudine, în tendințe găsești numai la TOPSHOP TOPMAN


TOPSHOP TOPMAN este unul din magazinele mele preferate. Având un aer young, modern și feminin, colecțiile pe care le vei găsi aici sunt create special pentru femeia urbană care își dorește haine de calitate, cu un design unic. Femeile care iubesc moda, cele cărora le place să se simtă admirate și să se bucure de feminitatea lor, aleg întotdeauna acest stil. Aici, cu siguranță, vei avea o experiență unică de shopping și îți vei construi outfit-uri care se disting prin originalitate și calitatea impecabilă.

TOPSHOP TOPMAN este, dacă vreți, un ”rai” al amatorilor de cumpărături. Se adresează doamnelor, domnilor, copiilor, din punct de vedere al articolelor vestimentare. Prețurile de aici nu sunt tocmai cele mai prietenoase, dar ce îmi place cel mai tare la ei este faptul că oferă reduceri ale reducerilor (☺), destul de des. Așa că, dacă ți se pune pata pe ceva mai scump, așteaptă! Eu mi-am achiziționat produse incredibile din punct de vedere al raportului calitate-preț. 

Gama de produse deși este foarte diversificată, ca și modele, cantitățile sunt limitate și nu prea se primesc completări pentru piesele vândute. Asta înseamnă că odată ce ești client(ă) TOPSHOP TOPMAN probabilitatea să te întâlnești cu cineva îmbrăcat(ă) la fel ca tine este minimă.

SPOR LA SHOPPING!!!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog