Blogatu.ro - cele mai noi unboxiunguri și reviewuri



Tehnologia modernă ne oferă o paletă deosebit de largă de dispozitive de comunicare sau divertisment, fiecare dintre acesta contribuind la ușurarea activităților pe care le întreprindem în fiecare zi. Astfel, putem folosi un gadget care sa ne ajute să scriem mai comod, precum o tastatură laser cu conexiune prin Bluetooth, un device care să ne alimenteze cu energie smartphone-ul și căștile wireless sau un gadget sub forma de accesoriu vestimentar care să ne ofere toate funcțiile telefonului pe un mini-ecran aflat la încheietura mâinii. Cum știm, totuși, care este gadgetul care ni se potrivește sau pe care ni-l permitem!?

Este deosebit de greu să ținem minte toate caracteristicele unui produs pe care apoi să-l comparăm cu altul, căci, până ne hotărâm asupra modelului preferat, apare un altul, mai performant, mai ieftin, cu și mai multe avantaje. Tocmai de aceea, de fiecare dată, economisesc timp, urmărindu-l pe Blogatu, atât pe blog cât și pe canalul de YouTube Blogatu.ro. Review-urile și unboxing-urile sunt pline de detalii utile, cu specificații și prețuri reale. Am apreciat de fiecare dată părerea lui sinceră, obiectivă- niciodată nu mi-au plăcut laudele gratuite  despre un anume produs. Dacă încă nu te-ai abonat, te invit să apesi butonul Subscribe și astfel vei fi și tu la curent cu cele mai noi reviewuri si unboxinguri ale celor mai râvnite gadgeturi de pe piață. Mie mi-au rămas ochii la acest Samsung Galaxy A10 - un smartphone entry-level accesibil cu tehnologie de deblocare facială și cu un display mai mult decât generos. 


Pe mine m-a convins Blogatu! Și cum să nu-ți placă minunăția asta!? Noul terminal are un display Infinity-V măricel, o cameră foto cu mod dedicat condiţiilor low-light, One UI bazat pe Android 9.0 Pie, baterie de 3400 mAh şi chiar tehnologie de deblocare facială. Chiar dacă specificaţiile hardware sunt mai modeste, Samsung GALAXY A10 are un preţ de aproximativ 120 dolari. Și parcă altfel îţi cumperi un Samsung bunicel în jurul a 500 de lei, nu-i așa!?

Nu uitati, dacă vreți să fiți la curent cu ultimele știri în domeniul IT, tehlonogie și alte lucruri interesante, vizitați blogul Blogatu.ro și aruncați o privire și la review-urile de pe contul de YouTube Blogatu. O părere obiectivă în plus nu strică niciodată!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog