Rimelul de la Oriflame care subliniază frumusețea genelor are acum un preț extrem de avantajos! 
Încearcă-l și tu!!!




Mereu s-a spus că ochii sunt ca o fereastră către suflet. Ori de câte ori oamenii se întâlnesc, se uită unul la ochii celuilalt. Tocmai de aceea, genele lungi, naturale și apetisante, care ne oferă o privire sexy, sunt tot ceea ce visăm, mai ales noi, femeile. Tocmai de aceea, unul din produsele cosmetice care nu trebuie să ne lipsească din trusa de machiaj este rimelul. 

Acesta este esențial pentru orice trusă de machiaj și, cu siguranță, cele mai multe dintre noi deținem, nu unul, ci mai multe astfel de produse cosmetice, acasă. Din păcate, însă, nu multe dintre noi știm să-l aplicăm corect. Dacă faci parte din acestă categorie, nu trebuie decât să urmezi pașii de mai jos și vei avea, cu siguranță, gene de două ori mai ample, mai negre și un look feminin ce se menține uluitor.

Prima etapă este, bineînțeles, alegerea rimelului potrivit pentru tine. Înainte de a-l cumpăra, hotărăștă-te cum vrei să ai genele: lungi, groase, cu volum maxim... În funcție de aceste detalii, te poți orienta spre mulțimea de produse existente deja pe piață. Sau poți alege noul mascara de la Oriflame- The One Tremendous- prima mascara de la Oriflame care asigură volum extrem și rezultate fabuloase din orice unghi ai privi! Noul rimel are la bază o inovație revoluționară pentru gene mai lungi și mai expresive, având o perie supradimensionată cu peste 300 de peri care oferă de șase ori mai mult volum. The One Tremendous este o mascara inovatoare care oferă privirii tale o intensitate seducătoare și subliniază frumusețea naturală a genelor: le desparte egal și le oferă flexibilitate. Datorită periei ergonomice supradimensionată și formulei moderne, acest rimel acoperă genele cu exactitate și le oferă grosime de la bază până la vârf. Efectul de utilizare a noii mascara de la Oriflame se menține toată ziua, și de aceea privirea este frumos subliniată și mai expresivă.

Cum aplici mascara ca să ai gene de două ori mai frumoase?


Mișcă peria rimelului în stânga și în dreapta la baza genelor. Acest pas le va face să pară mai alungite și voluminoase. Continuând mișcarea spre vârfuri, rotește peria pentru a separa genele. Aceasta etapă te poate salva de folosirea pieptenului special de gene. La final, închide ochii și plasează peria deasupra genelor, mișcând-o lent spre vârfuri. Astfel vei putea lua excesul de rimel, iar ele vor părea și mai groase. Dacă nu ai reușit să iei excesul de rimel sau dacă genele s-au lipit, este recomandat să folosești un pieptene special care va rezolva ușor această problemă.

Un alt truc este folosirea unui primer înainte de aplicarea rimelului, care va separa firele cu ușurință.



Comentarii

  1. Intr-adevar, am incercat si eu si chiar mi-a facut genele mai frumoase. Ce-i a lor e alor. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog