Rautatea zodiilor la feminin

Stilul dupa care alegem sa ne traim viata depinde in mare masura si de personalitatea noastra si influenta astrelor. Afla care sunt defectele tale in functie de perioada in care te-ai nascut:

Berbec

Femeia Berbec are o personalitate foarte puternica si este plina de ambitii personale. Dornica sa fie intotdeauna in competitie, incearca disperata sa starneasca oamenii pentru a declansa invidii si gelozii. Ii place sa detina controlul si sa fie deasupra tuturor atat in viata de zi cu zi, cat si in momentele intime. Latura caracteristica a acestei zodii este sexul, pe care il practica mai tot timpul si doar din dragoste. Pacat ca pentru ea dragostea nu dureaza decat o zi.

Taur

Zvelta si seducatoare, femeia Taur este in general senzuala si cu foarte mult farmec. Pacat ca dispune de toate aceste calitati, insa nu stie cum sa le foloseasca. Ea are totul limitat, face doar ce stie si se teme de necunoscut precum mata de apa. Vrea sa stie tot, sa aiba intotdeauna dreptate si sa fie in centrul atentiei mai tot timpul. Ii plac calatoriile, aventurile si bijuteriile, insa cauta aproape tot timpul sa se bucure de ele pe banii altcuiva.

Gemeni

Simpatica, vesela si isteata, femeia guvernata de aceasta zodie stapaneste perfect arta comunicarii si stie cum sa manipuleze o persoana doar pentru a obtine satisfactiile dorite. In dragoste este deschisa oricaror posibilitati, insa se plictiseste foarte repede de partener asa ca dispare fara a oferi vreo explicatie si fara a lasa vreo urma. Barfitoare din fire, stie tot ce se intampla in jurul ei, dand dovada de lipsa de discretie si neincredere.

Rac

Sensibila si profitoare, femeia Rac este tandra, fidela si intelegatoare cu partenerul pana in momentul in care obtine ce isi doreste. Chiar daca este vazuta precum o persoana serioasa, in realitate isi cunoaste interesele si este extrem de manipulatoare cu toti cunoscutii. Romantica incurabila, isi surprinde iubitul cu numeroase surprize pana cand ii castiga increderea, apoi devine un vulcan gata sa erupa: are numeroase nemultumiri si nazuri, vrea atentie continua si devine o adevarata santajista.

Leu


Leul este un lider innascut, dominator si plin de mandrie. Femeia nascuta in zodia Leu este plina de ambitie si gelozie. Se iubeste enorm si intotdeauna isi admira formele bine proportionate. Atrage atentia de fiecare data prin stilul sau egocentric si usor vulgar. Independenta din fire, ii place sa experimenteze si de aceea este tot timpul in cautare de noi cuceriri. Vorbareata si afectuoasa, nu sta mult timp fara un partener, pe care il devoreaza si il afiseaza in public precum o medalie castigata.

Fecioara

Femeia Fecioara se diferentiaza de celelalte zodii prin stilul sau rece si antipatic.Ordonata din fire, este atat de obsedata de curatenie si de organizare incat chiar si cand se afla in intarziere nu trece nepasatoare pe langa o scama sau un fir de par incalcit in covor. Este independenta si de aceea nu cere ajutor din partea celorlalti si vrea ca tot ceea ce face sau atinge sa aiba doar amprenta sa. Partenerul ei trebuie sa fie aproape invizibil prin casa, sa nu deranjeze si devine necesar doar in timpul sexului.

Balanta


Femeia Balanta adora flirtul si dragostea cu nabadai, de aceea ii place tot timpul sa fie curtata si admirata. Adora confortul si luxul, fiind intr-o continua lupta cu fortele proprii pentru autodepasire pe plan financiar. Este femeia ideala, pusa pe sotii, distractii si placeri erotice. Comunicativa si vorbareata, detaliile indecente ale fostelor relatii sunt stiute de majoritatea cunoscutilor. Incearca fiecare pat care i se ofera deoarece este posibil ca, in cautarea dragostei eterne, sa rateze sufletul pereche din cauza refuzului.

Scorpion


Femeia Scorpion tinde catre masculinitate, trasatura ce o afiseaza cel mai mult prin vestimentatie si stil extremist. Imbraca hainele lejere, cu croieli simple, care sa ii ascunda formele feminine ale corpului. Are prieteni doar daca pot fi folositi si relatia cu ei ii aduce vreun beneficiu. Fiind foarte schimbatoare, dintr-o data te poti trezi cu o insulta sau o palma fara niciun motiv. In dragoste este foarte geloasa, posesiva, certareata si dependenta de partener, reusind de fiecare data sa isi scoata din sarite perechea.

Sagetator


Inconstienta din fire, femeia Sagetator stie cel mai bine cum sa dea cu bata-n balta, reusind de fiecare data sa strice momentul sau sa starneasca zambete si chicoteli din partea grupului de prieteni. Are nevoie de un partener care sa o scoata din incurcaturi, sa ii fie alaturi non stop, pe care sa il poata trezi din somn la orice ora si sa ii povesteasca ce i s-a intamplat in ziua precedenta si cate muscaturi au fost necesare pentru a manca un sandwich.

Capricorn

Femeia Capricorn este interesata de bani, pozitie sociala si avere, planul sentimental fiind intotdeauna pe loc secund. Perseverenta si incapatanata, va reusi in ceea ce priveste profesia, insa pacat ca se va bucura de bani abia la maturitate deoarece abia in aceasta perioada a vietii sale se va implini pe plan profesional. In dragoste este tolerata de un alt Capricorn, ambii fiind ambitiosi, aspiranti, fixisti si vor invata sa se suporte reciproc.

Varsator


Femeile Varsator, cele mai ciudate fiinte datorita stilului lor original si modului in care se prezinta, reusesc sa uimeasca de fiecare data prin ideile stranii pe care le au, amabilitatii si generozitatii de care dau dovada. Isi deschid sufletul destul de rar si asta se intampla doar in fata barbatilor pentru a ii atrage in mrejele lor. Modul lor interesant de a purta o conversatie plictisesc si alunga prietenii, iar stilul linistit si dependenta excesiva baga in sperieti partenerul.

Pesti


Femeia nascuta sub semnul Pesti este sensibila, fragila, blanda, cu idei ciudate si un stil natural. Perfect adaptata vietii de familie, vede in fiecare partener un pretendent pentru titlul de barbatul vietii sale si ajunge sa il sperie prin posesivitatea de care da dovada. La maturitate incepe sa dea dovada de neglijenta si delasare in ceea ce priveste latura intelectuala si aspectul fizic. Principiile dupa care se ghideaza se bazeaza pe intuitie, simplitate, mister si superstitii jalnice.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog