Prinde ritmul cu gașca și descoperă Scoția!
http://www.brasilshake.ro/

Doru, mare iubitor de călătorii și petreceri, ne-a atras atenția că se apropie cu pași repezi toamna și trebuie să profităm la maxim de zilele de vacanță rămase. Și-a propus el să ne ducă pe toți până-n Scoția, într-o excursie! Gratis! Trebuie ca noi să răspundem prezent la desele lui chemări la party! Super! Și dacă voiam să aducem și noi ceva, bine, dar acest lucru, cică, nu e obligatoriu. Distracția, muzica și dansul, însă, sunt!  Doru este, vara aceasta, cel mai bun prieten din gașcă!!!
Are un plan bine pus la punct: ne antrenează în fiecare seară, la dans, pe ritmuri de samba, în cluburi sau acasă. 
Trebuie să cunoaștem pașii de dans ca să ne putem strecura cu bine printre ceilalți petrecăreți, chiar dacă avem paharele pline cu băutura preferată. Vara aceasta bem doar Ballantine s Brasil! De la Doru!
Ne place acest blend whisky scoțian, conceput în stilul tradițional al familiei Ballantine s. Coaja de lime, adusă special din Brazilia, este pusă în butoaiele în care se adaugă apoi whisky-ul și se lasă să se odihnească împreună, contopindu-se toate aromele, pentru a crea minunea de Ballantine s Brasil. 
Pe site-ul https://www.brasilshake.ro, găsești detalii despre noul produs și toate provocările  Brasil Shake care te aduc mai aproape de excursia în Scoția.
Fii un partycipant creativ și răspunde la toate provocările!
Ne vedem în Scoția!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog