Simplitatea-cea mai scurtă cale spre eleganță


Oricine și-ar dori să existe un manual cu reguli general valabile care să te ajute să te îmbraci mai bine, fără ca schimbările care sunt inevitabile an de an, mai mult să încurce. Moda se schimbă, asta putem admite, dar stilul nostru nu e totdeauna de acord cu aceste schimbări și se încăpățânează să ne arate că pentru a ne scoate în evidență calitațile, nu e nevoie de nimic nou, poți să fii la modă indiferent de evoluția capricioasă a trendurilor. Când vrei să arăți minunat, un outfit simplu, rafinat și elegant este soluția perfectă pentru tine!

2017 cu stil

Deși fashionistele ne spun că în 2017 în loc de rochii vom purta cămăși, că va apărea stilul vrăjitoarei sau al femeii fatale îmbrăcate în negru, că imprimeurile din anii 70 vor reveni, că fusta mini va dispărea... Ei bine, apariția controversată a acestora, acceptarea lor la unison, urmată la un moment dat de dispariție fac parte din procesul natural al modei. E vorba tocmai de nașterea, viața și moartea tendințelor și oricât de trist ar părea acest drum, fără el azi nu am purta pantaloni strâmți  într-o iarnă și evazați imediat în următoarea. Totuși, pentru un consum cât mai sănătos al tendințelor trebuie să ne încredem mai mult în stilul nostru propriu. 

Oricine poate fi la modă!

Să fii la modă nu este chiar foarte greu! În această epocă digitală putem găsi oriunde cu ușurință exemple pozitive din care să ne inspirăm. Ai grijă, însă, să nu-ți pierzi cu totul stilul propriu și încearcă să-ți construiești ținuta pornind de la piesele esențiale, piese care nu se vor demoda niciodată, piese care să te inspire, să nu fie extravagante și să-ți poată completa ușor orice ținută. 
Să nu-ți lipsească din garderobă câteva bluze elegante care te pot scoate din impas oricând- fie că este vorba de ținute office, casual sau de ocazie. Știu că ești creativă și ai o garderobă variată și mai știu că, dacă vrei s-o reînnoiești, întotdeauna ai mai găsit loc de-o bluză cochetă, o cămașă modernă sau de-o rochiță de zi, vaporoasă.  Tocmai de aceea, vreau să-ți prezint un site care a apărut din pasiune pentru hainele care te scot din anonimat și care-ți exprimă foarte bine persoanlitatea. La Femme promovează un stil smart casual cu două direcții complementare- classic bussiness și trendy. Toate colecțiile se remarcă prin stilul chic-trendy, calitatea superioară a materialelor și unicitatea modelelor.

Acum îți poți împrospăta aspectul și dulapul, deopotrivă, doar cu un clic! Shopping plăcut!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog