Stilul chiar funcționează!


Eleganța este singura frumusețe care nu dispare!- Audrey Hepburn


Și cuvintele sunt valabile și pentru bărbați nu numai pentru femei. Un bărbat pentru care aspectul exterior este important va știi întotdeauna ce ținute și ce accesorii să poarte care să-i reflecteze chiar de la prima vedere atitudinea, caracterul dar și stilul preferat.
Mulți oameni se întreabă dacă gențile fac parte din arsenalul de accesorii cu stil al bărbaților. Eu aș zice că geanta nu știrbește cu nimic masculinitatea, de ani buni fiind chiar un accesoriu obligatoriu pentru bărbatul ocupat, care aleargă între casă, job și ,,doar una mică” cu prietenii. A trecut de mult perioada când îți îndesai toate accesoriile în perechea preferată de jeanși. Ții minte cum arătau buzunarele tale, nu!? Nu simți acum că-i timpul să te eliberezi de buzunarele aglomerate și să te împrietenești c-o geantă de bărbați potrivită stilului tău? O geantă practică dar mai ales masculină, pe care nimeni să nu o poată confunda cu poșeta prietenei tale. 

Alege geanta de bărbați pe măsura nevoilor tale

Când o folosești în fiecare zi geanta devine un accesoriu esențial. Puțini știu că există diversitate și în cadrul accesoriilor pentru bărbați. Acea perioadă în care accesoriile bărbătești constau doar din cravate și ceasuri a trecut de mult. Astăzi bărbații au devenit dependenți de varietatea dar mai ales utilitatea acestor accesorii existente pe piață. Gențile bărbătești deși au diverse forme și culori, păstrează aceeași trăsătură de bază: sunt încăpătoare, versatile, ușor de purtat și asortat cu restul ținutei. 
Cea mai grea parte este însă alegerea modelului potrivit. În magazinul online totuldinpiele.ro vei găsi o mulțime de modele deosebite de genți bărbătești (casual, business sau office), toate având un rol și o utilitate specifică. Tocmai de aceea trebuie să-ți cumperi geanta în funcție de cât de mare nevoie ai de ea, nu doar că este la modă. Și ai mare grijă, să nu fie strălucitoare sau foarte decorată!(e o geantă masculină, totuși) 
Dacă nu știi ce să alegi, de fapt nici nu contează așa de mult stilul genții, ci este destul să alegi una simplă iar cea mai bună culoare ar fi negrul. Când te vei obișnui s-o porți, cu siguranță îți va fi greu să crezi că ai putut trăi până acum fără ea. 
Este important să urmezi trendul ca să te integrezi în peisaj, dar adoptă-l cu măsură și, mai ales, cu stil. O geantă, o servietă sau o borsetă nu te vor face să arăți mai bine, dacă nu ai atitudinea potrivită să le porți.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog