Carbon Cleaner - Sfaturi de la specialiști




         Întreținerea unei mașini este costisitoare, însă specialiștii sunt de părere că este mai ieftin să ai grijă de autoturismul tău decât să îți cumperi unul nou. Este știut faptul că românii au încercat întotdeauna să fie proprii lor meseriași când vine vorba de domeniul auto. Fiecare dintre noi am încercat, mai mult sau mai puțin, să găsim soluții, improvizații, idei, pentru întreținerea sau îmbunățățirea stării propriilor autoturisme, în special după ce autoturismele au ieșit din termenul de garanție acordat de fabricant. Operațiuni de întreținere care sunt realizate pe cont propriu și, de cele mai multe ori, greșite. Sfatul meu este ca pentru rezolvarea oricăror probleme,  fie ele și numai de întreținere, să se apeleze la specialiști auto pentru o rezolvare corectă a tuturor problemelor. Dacă-ți dorești o performanță mai bună și o putere mai mare a motorului, emisii poluante scăzute și un consum de combustibil redus, cei mai mulți specialiști recomandă, în primul rând, eliminarea depunerilor de carbon din motorul mașinii tale. 

Carbon Cleaner- cea mai eficientă cură de dezintoxicare pentru motor


      Motoarele sunt concepute pentru a crea mediul adecvat pentru ardere, dar inițial, nu au fost proiectate pentru a extrage toată energia din combustibil. În timpul procesului de combustie, există porțiuni de combustibil care nu sunt doar complet arse- ele ajung fie în evacuare, fie atașate pe suprafețele camerei de ardere. Depozitele de carbon sunt, în cea mai mare parte, compuși ai carbonului într-o stare foarte rezistentă la combustie. Aceste depuneri au loc mai ales, în cazurile utilizării mașinii preponderent în oraș, unde motorul nu are timp să ajungă la parametri optimi de funcționare. Decarbonizarea motorului presupune, în termeni cât mai simpli, îndepărtarea acestor depuneri de carbon din interiorul motorului.

       Carbon Cleaner folosește cea mai recentă tehnologie în materie de hidrogen pentru a elimina depunerile de carbon din motorul autovehicului tău, fără să trebuiască demontată nicio piesă și cu un agent special de curățare. Noul serviciu de curățare are rezultate imediate, vizibile și de lungă durată. Această curățare se face prin introducerea unei cantități mici de hidrogen și oxigen prin admisia motorului, în timp ce acesta este pornit. Prin acest procedeu se vor curăța: galeira de admisie, supapa de admisie, camerele de ardere, supapele de evacuare, turbina, catalizatorul, filtrul de particule (atâta timp cât nu este blocat, desigur). Procesul este foarte sigur - nu se folosesc deloc produse chimice care pot dăuna motorului. Practic, cu Carbon Cleaner motorul își recapătă respirația și puterea pierdute pe parcurs. 

       Dacă-ți iubești mașina la fel de mult ca mine sau dacă vrei s-o vinzi (ai grijă, s-ar putea să nu mai vrei asta după această procedură) sau doar circuli cu ea foarte des ,,la consum”, atunci mașina ta, cu siguranță merită să-i faci o decarbonizare pentru a te asigura că vei profita de performanțele maxime ale motorului său! Măcar la revizia anuală!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog