Dieta cu wearables




       Un regim de slăbit începe de obicei cu o decizie, dar de cele mai multe ori, nu rezistă doar cu bune intenții. E nevoie de un pic mai mult. Un plan bine stabilit și o metodă utilă, abordată corect, poate asigura calea spre succes. Și orice ajutor va fi, de fapt, binevenit, chiar (mai ales) și din partea internetului și a tehnologiei. Brățara fitness este, spun specialiștii, nu numai eu, cea mai accesibilă unealtă de monitorizare a activităților fizice.

Wearables- mai mult decât ceasuri și brățări


        O viață minunată începe cu wearables!

       Wearables - gadget-urile purtabile- se împart în cinci categorii: de încheietură (wristwear), modulare, îmbrăcăminte (clothing), pentru ochi (eyewear) și pentru ureche (earwear). În prima categorie intră ceasurile și brățările, fiind și cea mai mare categorie (conține 90% din wearables-urile preconizate a fi livrate în acest an).
        Dacă termenul de wearables nu este foarte cunoscut pe scară largă, în schimb smartwatch-urile sau noile brățări fitness care monitorizează kilometri parcurși și caloriile consumate sunt cu siguranță gadget-uri aproape imposibil de ignorat. Tehnologia ,,purtată de utilizator” s-a transformat dintr-un simplu trend într-un adevărat fenomen. Analiștii companiilor de cercetare de piață susțin că 2017 este anul dispozitivelor purtabile, datorită creșterii spectaculoase a vânzărilor - peste 130 milioane. Se preconizează că până la sfârșitul deceniului viitor, electronicele de tip ,,wearables” se vor transforma în dispozitive cu vânzări la nivelul miliardelor de dolari. Părerea generală a utilizatorilor este că gadget-urile purtabile sunt tot mai bune și vin cu din ce în ce mai multe funcționalități. Pe piață există deja numeroase modele, pentru toate gusturile-iar pentru diversitate va continua să se dezvolte cu siguranță și în perioada următoare.
    În ultima perioadă am asistat cu toții la o explozie a dispozitivelor purtabile de fitness, o tendință apărută și ca urmare a prețurilor tot mai mici la care sunt ele puse în vânzare. Deși, să recunoaștem, nu toți cumpărătorii se uită la preț. Sunt foarte apreciate acele dispozitive purtabile mai scumpe care oferă, însă, funcționalități mai bune. 

Cum trebuie să arate un wearables perfect?


     Un studiu realizat  acum câțiva ani (2014) în America pe un eșantion de 6000 de persoane a indicat faptul că peste jumătate dintre consumatorii care dețineau o brățară fitness nu mai utilizau dispozitivul iar o treime dintre aceștia au încetat să-l mai utilizeze în primele șase luni de când l-au primit. Acest studiu indică și cele mai mari probleme pe care le-au avut aceste dispozitive wearables și care au determinat rata cea mai mare de abandon: erau ușor de pierdut, se stricau repede, nu erau rezistente la apă, erau foarte greu de sincronizat cu smartphone-ul, bateria nu dura foarte mult, erau inestetice  și incomode. 
        Având în vedere însă, entuziasmul utilizatorilor, companiile din domeniu au reușit să adapteze noile produse în raport cu aceste caracteristici și astfel, noile wearables să să ne ajute să fim sănătoși, să ne ofere o nouă metodă de distracție, să ne organizăm mai bine, să navigăm mai ușor și mai eficient. Eu cred că un gadget wearables cu adevărat bun ar trebui să fie: ,,invizibil”, personalizat, eficient, precis, adaptabil la comportamentul utilizatorului și simplu de sincronizat cu toate celelalte dispozitive smart și prima mea recomandare ar fi Brățara Fitness Smart X-Fit Pro de la Evolio- unul dintre cele mai importante nume din industria de IT&C din România ce s-a făcut remarcat prin calitatea produselor și a serviciilor de garanție oferite.
 

Cum se luptă wearables cu shaorma  


      Astăzi, brățara fitness smart nu mai este doar un simplu accesoriu- folosită corect, te ajută să fii în formă și înregistrează tot ce faci pe parcursul zilei, transformându-se în antrenorul tău personal și în consilierul tău de dietă și stil de viață sănătos. Este o unealtă foarte utilă pentru monitorizarea și măsurarea activității tale fizice din rutina zilnică și care-ți va aduce beneficii multiple.
Dacă ești în căutarea unui dispozitiv care să se implice în viața ta activă alege un gadget Evolio! Alege să fii Pro Activ!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog