Cadouri inedite în universul Christina!





         Sfântul Andrei este sărbătorit pe 30 noiembrie. Este apostolul care a provovăduit Evanghelia lui Hristos în țara noastră. Cu aproximativ 1.000.000 de români care poartă numele de Andrei, Andreea, Andra, etc. sunt convins că mulți oameni caută deja cadouri pentru persoanele dragi care poartă acest nume sfânt. Având în vedere că este doar o zi onomastică, bugetul alocat cadoului cu siguranță nu va fi foarte mare așa că sugestiile mele vor fi și ele medium- low cost.

Universul Christina- cadouri inspirate


         În România, Christina Diamond SRL este distribuitorul exclusiv al brandului danez Swiss Made din decembrie 2014. Chirstina Hembo, designerul conceptului de brățări personalizate, precum și alte minunate bijuterii, și-a dorit să creeze ceasuri elvețiene de lux, cu diamante pure, la un preț pentru buzunarul oricui. Astfel că sute de clienți mulțumiți au devenit fideli acestui concept de colecționare datorită, în special, calității și unicității brandului. 
         Dacă nu știi ce ai putea să-i cumperi Andreei sau lui Andrei, am câteva idei de cadouri cu care-i vei putea surprinde plăcut. Inspiră-te, așadar, de aici!

Ceasurile Christina


         Ceasurile Clasice Christina reprezintă o bijuterie veritabilă cu mecanism elvețian, încrustată cu diamante autentice, la prețuri extrem de accesibile. Sunt realizate manual în Elveția de către maeștrii ceasornicari de renume. Până la realizarea efectivă trec aproape 8 luni pentru ca sărbătoritul tău să se bucure de-un ceas care, efectiv, va trece testul timpului.


Brățări personalizate


         Bijuteriile sunt cele care vor pune în valoare mereu doamnele. Cauți o bijuterie care să-i afirme stilul și care s-o răsfețe de ziua numelui?! Intră în universul Christina - aici vei găsi brățări de cea mai bună calitate, potrivite oricăror ținute are un preț minim pentru un efect maxim garantat. Diverse stiluri, materiale, tipuri de bijuterii, toate sunt aici. Este rândul tău să alegi ce crezi că i se potrivește! Toate brățările pot fi accesorizate cu pandantive argint 925, care va oferi acestor minunății o strălucire de lungă durată. Brățările Chirstina Collect sunt speciale pentru că sunt din argint rodiat cu o închizătoare ce are încrustată o piatră naturaslă de topaz. Talismanele mici Christina Collect- specifice acestui tip de brățară au încrustate pietre veritabile naturale și sunt disponibile într-o sumedenie de modele care mai de care mai interesante, avand avantajul că pot ,,îmbrăca” cu succes orice look.
 












Nu trebuie decât să deplasezi un pic mouse-ul să alegi din acest magazin online cadouri inedite care cu siguranță vor încânta prin calitate, eleganță și originalitate pe oricare sărbătorit, oricât de mofturos este acesta. Nu uita, universul Christina îți stă oricând la dispoziție pentru alegerile perfecte pentru orice ocazie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog