Cadouri pentru nativii Scorpioni



Scorpionul fascinează datorită caracterului său puternic cu influențe misterioase destul de puternice. Din surse sigure am aflat că el este cea mai puternică zodie-nemilos, cu o intuiție extrem de dezvoltată, șmecher dar și deosebit de sensibil și pasional. Este, de obicei, colegul de care se îndrăgostesc nebunește toate colegele de birou sau colega care adună în jurul ei toți bărbații. Putem spune fără să greșim niciun pic că scorpionul este șmecher, hotărât, puternic, curajos, mândru, pasional, sentimental, corect, rafinat, extrem de intuitiv. Cu scorpionul este recomandat să nu faceți greșeli atunci când îi dăruiți ceva. Vă va spune imediat dacă nu îi place ce i-ați adus și va avea grijă, la rândul lui, să vă ofere ceva de care știe că nu vă este pe plac, doar pentru a vă da o lecție. Tocmai de aceea ne este de fiecare dată foarte greu să alegem cadoul potrivit pentru ei. Pentru scorpion cadoul ideal este neapărat unul misterios, care să-i satisfacă dorința de-a descoperi ceva inedit și care să-l surprindă la maxim. Tocmai de aceea este de preferat să ne orientăm întotdeauna spre cadouri personalizate.
Se spune că tuturor scorpionilor le fug ochii după bijuterii. Acestea sunt reprezentative pentru starea lor de spirit dar le completează așa de  natural și totodată, atât de explicit, latura senzuală dar și stilul dramatic. 

Dacă vrei să dăruiești un simbol al prieteniei sau de ce nu, al dragostei, unui nativ scorpion, cel mai indicat ar fi să privești modelele de bijuterii Ingriko care sunt realizate cu grijă și atenție la detalii, numai din materiale de calitate. Fiecare piesă are capacitatea de a spune o poveste, de a aduce aminte de iubire, prietenie sau anumite momente speciale din viața voastră. Aceste bijuterii simple, versatile și, în același timp moderne, sunt perfecte pentru un cadou ce va fi cu siguranță apreciat de orice scorpion. 

Forme și materiale surprinzătoare, nuanțe de roșu, grena, negru, acvamarin dau un stil puternic bijuteriilor ideale pentru scorpioni. Oferă-le cadouri personalizate ca să le arăți ce reprezintă ei pentru tine. Brățările roșii Ingriko cu metale prețioase ar aduce un stil elegant și un sentiment valoros garderobei oricărui scorpion. Din aur sau argint, aceste brățări sunt realizate cu pasiune și cu o delicatețe absolut atrăgătoare pentru toți iubitorii de bijuterii la comandă, nu numai pentru scorpioni. Aceste bijuterii sunt realiate din aur galben de 14K sau din argint 925 rodiat- orice scorpion va fi plăcut surprins de calitatea și valoarea acestor cadouri handmade. Având o simbolistică aparte și o unicitate ce exprimă tot ceea ce este mai frumos într-o relație, aceste brățările handmade reprezintă un cadou ideal care satisface dorința oricărui scorpion de a descoperi exact misterul și magnetismul cu care reușeste să-i atragă  și să-i cucerească iremediabil pe toți cei din jur. 

Când dragostea este infinită, și posibilitățile sunt nenumărate! Și-atunci, poate o brățară sau un colier personalizat de la Ingriko este exact ceea ce cauți!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog