Mărirea buzelor- modă sau necesitate!?




          Buzele pline au fost asociate cu tineretea si frumusetea de sute de ani, în mai toate culturile, sunt dorite dintotdeauna, indiferent de vârstă și sunt considerate un semn de tinerețe și un standard de senzualitate. Dacă ți-ai dorit întotdeauna buze mai pline deoarece natura nu te-a înzestrat suficient din acest punct de vedere, ei bine, acum, cum deja știi, nu numai natura îţi poate oferi buze pline, ci şi medicul stomatolog. Trebuie doar să știi că informarea este cea mai importantă atunci când iei o astfel de decizie. 

         Doamnele acestui început de mileniu consumă într-o viață, potrivit statisticilor, 4,5 kilograme de ruj. Pe lângă accentele de culoare, ea foloseste și liner, ba chiar își tatuează conturul buzelor, pentru ca dimineața să se trezească gata „rujată“. Și cum femeia este, prin definitie, greu de multumit, ea nu vrea numai buze frumos conturate, ci le vrea pline, voluptoase, mari, tot mai mari.

         Considerate dintotdeauna un simbol de senzualitate, buzele voluminoase sunt în ziua de astăzi în vogă mai mult ca oricând, devenind un simbol al frumuseţii şi seducţiei. Deci, dacă vă doriți un zâmbet mai atrăgător, Clinica Dr. Andrei Capra vă oferă soluția ideală a unui tratament cu acid hialuronic pentru modelarea și/sau mărirea buzelor. Tratamentul conferă un aspect natural, buze moi, conturul devine bine definit, conferiindu-se volum global, se poate ridica (dacă este necesar) comisura bucală pentru a avea instant un aspect optimist, intinerit; se pot corecta asimetriile.
Rezultatele sunt pe măsură:
  • conferă buzelor un aspect atrăgător, natural, discret sau proeminent
  • definește perfect conturul buzelor
  • conferă volum buzelor
  • atenuează ridurile din jurul gurii (deasupra buzei superioare și de sub buza inferioară)
  • ridicarea comisurii bucale
  • hidratează pielea în profunzime
         Programează-te și tu la unul dintre cele mai bune și mai performante cabinete stomatologice din București! Clinica Dr. Andrei Capra vă oferă tratamentul de marire buze cu acid hialuronic utilizând produse de top la cel mai bun raport calitate-preț din Bucuresti. Și pentru că siguranta dvs. și calitatea sunt foarte importante,  în clinica Dr. Andrei Capra veți beneficia de o gamă de tratamente de estetică medicală de ultimă generație, cu produse de top în lume și tehnici de injectare minim-invazive ce oferă siguranță, rezultate naturale și, mai ales, durabile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog