Nu îți permiți un calculator nou, dar nici nu vrei să cumperi unul second hand, folosit și uzat!? Atunci produsele refurbished sunt exact ceea ce-ți trebuie!


De ce ai cumpăra un produs refurbished?


Această întrebare poate că îi frământă pe mulți dintre noi. Uneori, nu poți avea încredere în sisteme PC sau laptopuri second hand, însă există o deosebire notabilă între astfel de soluții și sisteme sau laptopuri refurbished. 
Calculatoarele refurbished sunt foarte populare în țările vestice iar în ultimii ani ele au devenit din ce în ce mai apreciate și în România. Noțiunea de "refurbished" nu este una recentă (în Occident aceste produse sunt foarte căutate), însă în România acest concept a fost asimilat în mod eronat cu cel de "second hand". Într-adevăr, calculatoarele refurbished nu sunt noi, însă există câteva diferențe semnificative față de produsele ,,la mâna a doua”. "Refurbished" înseamnă recondiționat sau resigilat. De fapt, unele dintre calculatoarele refurbished chiar au fost utilizate pentru o perioadă scurtă de timp, după care au fost recondiționate, însă majoritatea sunt de fapt produse nefolosite, al căror pachet a fost doar desigilat. După o amplă și detaliată verificare și asigurarea că funcționează conform parametrilor normali, aceste produse sunt resigilate și repuse în vânzare. Diferența stă doar în preț – soluția aparatelor refurbished se dovedește a fi mult mai rentabilă, nu fac o pagubă așa mare în buzunar precum ar face achiziționarea unui produs nou. 

Din septembrie 2016 poți licenția orice calculator de la pcmadd.com cu Windows 10 la un super-preț!


Și revenind cu un răspuns la întrebarea de mai sus, motivele pentru care o persoană ar alege să cumpere un produs refurbished nu se rezumă doar la prețul mai mic. Spre deosebire de un sistem PC sau un laptop cumpărat second hand, un sistem refurbished prezintă și garanție. În unele cazuri garanția este oferită și pentru produse second hand, în cazul în care sunt comercializate în magazine specializate precum Madd Electonics. 

În cadrul magazinului online Madd Electronics pot fi găsite atât sisteme de calcul noi, de la computere până la laptopuri, cât și produse second hand, refurbished, atât sisteme complete cât și periferice și piese componente. 

Un alt avantaj de a cumpăra un laptop refurbished constă în posibilitatea achiziționării sale cu sistem de operare preinstalat și licențiat. Madd Electronics deține acreditarea Microsoft Registered Refurbisher, program ce permite firmelor importatoare de calculatoare să relicențieze acele sisteme ce au mai fost licențiate la un preț mult mai mic față de licențierea inițială. În acest fel, beneficiul pentru consumator este dublu: primește un laptop sau un sistem atent verificat și cu funcționalitate la parametri normali, dar și cu licență pentru sistemul de operare.

Madd Electronics este partener MAR Microsoft Romania din anul 2011   


Toți membrii programului Microsoft Refurbished PC au o ofertă net superioară pieței, incluzând licențe software Microsoft original preinstalat, servicii securizate de ștergere a datelor și, nu în ultimul rând, utilizând practici ce asigură un impact asupra mediului cât mai scăzut în procesul de recondiționare a produselor electronice. Deci, la fiecare calculator pc sau laptop second-hand cumpărat din magazinul online Madd Electronics puteți achiziționa și licențe refurbished: licență Genuine Microsoft Windows Home Edition sau Profesional, la un preț accesibil tuturor.

Sintetizând, pot spune că în cadrul acestui program, Madd Electronics are posibilitatea de a-ți oferi calculatoare second hand recondiționate cu licențe preinstalate Windows 10,  Office 365 și Server 2012 respectiv Server 2016 la prețuri incredibil de mici. Fiecare calculator cu licență, laptop sau server comandat este livrat cu software-ul preinstalat, astfel că tu poți beneficia de mai multe avantaje :
 * nu se mai pierde timp cu instalarea sistemului de operare,
 * nu se mai pierde timp pentru căutarea driverelor potrivite,
 * suport online și update-uri,
* achiziționarea unui calculator cu Windows preinstalat ORIGINAL/GENUINE la un preț foarte mic.
Programul este destinat pentru calculatoare reconditionate / second-hand / refurbished, dar este aplicabil și pentru laptop-uri și servere second hand. Întotdeauna calculatoarele vor funcționa mult mai bine cu un Software Original! 

Și doar într-o clipă, totul poate deveni nou din nou, cu ajutorul specialiștilor de la Madd Electronics!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog