Europa nu e o tara?!!???

A venit timpul sa scriu...da, imi place sa scriu, despre orice modalitate de a te minuna de prostie, de persoanele "speciale"( la speciale intra o multime de personaje fara cultura, cei care vor sa para inteligenti si nu le iese deloc, fitzoasele de Dorobanti, cocalarii, baietzasii shmecheri din fata blocului care nu stiu stiu alceva decat,fata blocului, sa nu uitam de Divele blonde, care fara voia lor, isi demasca gradul de inteligenta ) dar despre aceste persoane poate voi gasi o zi in care chiar nu-i nimic mai interesant de scris si le voi face o scurta caracterizare amuzanta dar reala. Nu-mi place sa jignesc in mod repetat aceste personaje( stiu ca merita, vroiam doar sa fiu un pic draguta ), de aceea scriu si despre intamplari, documentare, carti din care cu siguranta este ceva interesant de aflat, datorita starilor de nostalgie care din fericire nu ma cuprind prea des, scriu despe viata, nu aberez deloc, viatza care in cateva secunde o poti pierde din cauza vitezei.

Astazi insa, ma distrez pe seama blondelor, de la noi si nu numai. Sunt vechi filmuletele dar foarte amuzante.



Ce tari sunt si astea cu nume de mancare... adica, na, stiam ca una se cheama Turkey si se gateste de ziua recunostintei dar sa existe si Hungary... aa.. nu mi-e foame dar e bun bancul asta cu tara foametei..)
                         
                                                                             sau




























































































       

Comentarii

  1. Ok,inteleg ce ai vrut sa zici prin "europa nu e o tara?".

    Dar fiecare om, chit ca e "cocalar,pitipoanca" daca el asa considera ca e bine e treaba lui,si e o tara libera pana la urma, nu?Da stiue o tara de c*ca, si acei "oameni" ne fac de ras tara dar totusi fiecare cu parerea lui.A, si ce-i cu baieti de la colt?Daca nu iti convine nici un om spune-mi tu atunci care consideri tu omul perfect sau normal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-ai atacat...era vorba doar de incultura....cei care stau la colt si...nu vor ajunge nimic in viata decat niste drogati, adevarat nu toti se drogheaza, dar eu doar pe ei in specificam, e adevarat ca unii au o altfel de mentalitate privind viata,ii felicit. Eu ma refeream stric la anumite categorii de persoane...cei care doar pt asta traiesc...cei care doar asta fac...dar nu ma macina atat de tare ce se intampla cu ei sau ce viitor vor avea, era doar o parere, era defapt o definitie a persoanelor "speciale" in viziunea mea. Nu am zis ca nu sunt persoane normal, sunt foarte normale, doar ca unele nu si-au lucrat foarte bine materia cenusie.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog