Fii parte din povestea lor!



Copiii-bucuria prezentului, trăinicia viitorului


Se apropie 1 Iunie -  Ziua Copilului, o zi specială pentru cei mici dar și pentru toți cei care au un suflet de copil. Sărbătorim acestă zi prin îmbrățișări, cadouri, surprize, activități în aer liber cu cei mici sau, pur și simplu, împreună cu prietenii, retrăind experiențele copilăriei și aducerii aminte de zilele fără griji, de inocență, de lucrurile mărunte care ne făceau fericiți. 1 Iunie este ziua când conștientizăm mai mult ca oricând că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar și că toți copiii au nevoie de sprijinul și atenția adulților zi de zi.

Un cadou special pentru fiecare copil


În acestă perioadă toți adulții sunt în căutarea celor mai frumoase și interesante cadouri de 1 iunie. Ei trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și să dea dovadă de imaginație și creativitate pentru a satisface și cele mai năstrușnice pofte ale celor mici. Cadoul nu trebuie să fie neapărat unul extravagant, care să-ți facă un gol în portofel. Poate să fie o jucărie pe care și-o dorește foarte mult, un tricou simpatic cu personajul/actorul preferat, un ceas sau un smartwatch pentru copii, cadouri însoțite întotdeauna de dulciurile preferate. Cele mai îndrăgite cadouri rămân jucăriile LEGO, preferate atât de copiii de vârstă mică dar și de cei mai mari. Mare atenție la categoria de vârstă, cei mici pot înghiți foarte ușor acele piese de plastic. Citiți cu atenție instrucțiunile produsului înainte și cumpărați jocul potrivit pentru vârsta copilului. La Dwyn Shop vei găsi cu siguranță jocuri Lego pentru toate vârstele, atât pentru băieței, cât și pentru fetițe.


Cadoul ideal de 1 Iunie


Am spus întotdeauna că, pe lângă jucăriile care au un farmec aparte, trebuie să oferim celor mici și cărți, pentru că numai așa vor învăța să le aprecieze și să le iubească. Cărțile pentru copii sunt minunate și, de ce să nu recunosc, sunt răsfoite cu drag, deseori, și de către adulți. Cei mici preferă cărțile-cadou mai ales pentru momentele petrecute alături de cei mari- o carte trebuie citită, trebuie povestită și asta se poate face numai împreuna și alături de adulți. Anul acesta am ales să dăruiesc cărți Usborne pentru copii, pentru că sunt educative, în primul rând, atractive pentru cei mici și celebre în întreaga lume. Cărțile stârnesc curiozitatea și dezvoltă atenția dar și creativitatea celor mici.

Voi ce cadouri ați pregătit pentru copii!?
Vă doresc zi perfectă alături de cei mici!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog