Pensiunea Aqua Villa - o locație de lux pentru turiștii ce doresc experiențe deosebite în Delta Dunării




Delta Dunării- locul unde începe povestea concediului mult-visat


    Despre pitorescul deltei, despre peisajele spectaculoase, despre floră și faună, despre bogății, despre importanța ei științifică dar și despre frumusețea vulnerabilă a ecosistemului din Delta Dunării s-a scris de-a lungul anilor de nenumărate ori și extrem de frumos. Printre marii îndrăgostiți de această zonă mirifică mă număr și eu și vreau să vă vorbesc azi despre o locație excelentă de cazare.



       Aqua Villa este o pensiune lacustră, cu o curte de 3000 de metri pătrați, situată nu chiar în inima sălbăticiei dar, totuși, foarte aproape, arătând astfel, respectul nemăsurat pentru minunățiile naturii. Vei descoperi aici o lume sălbatică, feerică, ce-ți va oferi clipe de neuitat și multe povești frumoase de spus nepoților, toate acestea din confortul a trei locații moderne, de patru stele, cazare de lux situată chiar în inima Deltei. Aici luxul nu te rupe de natură ci te aduce în mijlocul ei într-o armonie perfectă.
     Pe lângă splendoarea și exotismul pe care-l oferă Delta, mai poți să beneficiezi și de alte plăceri și experiențe minunate atât în jurul pensiunii dar și mult mai aproape de sălbăticie. Vei face cunoștință cu un tărâm de poveste prin prisma numeroaselor dotări moderne de care dispune pensiunea. Astfel, relaxarea și odihna le poți îmbina cu programe de agrement dedicate și personalizate, cu super-aventuri la pescuit, excursii pe apă cu șalupa sau barca cu motor, sporturi nautice sau plimbări cu iahtul în Delta Dunării.

    










     Vei avea ocazia să vizitezi flora și fauna Deltei chiar la ea acasă, să faci poze spectaculoase și să rămâi cu multe amintiri deosebite. Trebuie să vii aici ca să asculți freamătul ciudat al stufului și fâlfâitul amețitor al aripilor pentru a-ți da seama că adevărata bogăție se află numai în natura sălbatică, în natura nealterată de mâna omului. Aici nicio zi nu seamănă cu alta pentru că zilnic Delta îți va oferi ceva nou- poate un alt gust, o altă mireasmă ori un alt loc de poveste, totul pentru a-ți încărca bateriile direct de la sursă și de a beneficia de o vacanță perfectă.

    Eu sunt sigură că odată ce vei ajunge aici, vei dori cu siguranță să revii cât mai repede!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog