Evivo- soluția perfectă pentru modernizarea băii tale



      Design-ul interior al băii, fie că e vorba de un stil clasic sau unul modern, trebuie să țină cont, în primul rând, de faptul că baia a depășit de mult doar statutul unui spațiu funcțional. În prezent, design-ul interior al unei băi va avea drept scop realizarea unui spațiu destinat atât igienei zilnice dar și relaxării după o zi de muncă. Și pentru că prima cameră în care intrăm după ce ne trezim, în fiecare dimineață, este baia, această încăpere trebuie să ne ofere starea pozitivă necesară pentru întreaga zi.

       Toți avem impresia că baia este un spațiu dificil de amenajat, mai ales că aici trebuie să depozităm multe lucruri, începând de la cosmetice și alte produse de igienă până la produse pentru curățenia întregii locuințe. Spațiul redus al încăperii ne taie din elan, cam de fiecare dată, dar știm că există, cu siguranță, și soluții/idei de amenajare  pentru astfel de spații care să îmbine esteticul cu funcționalul. În esență baia este o cameră care nu trebuie neglijată sau lăsată la coada listei atunci când ne gândim la renovarea sau modernizarea locuinței.


      În general, baia este privită ca o încăpere în care funcționalitatea primează în fața esteticului. Evivo este însă dovada incontestabilă că aceste două aspecte pot fi satisfăcute concomitent și, în plus, fără o investiție substanțială. Sunt de părere că până și micile schimbări pot produce efecte vizibile la nivelul decorului. Astfel, cu câteva accesorii atent alese, poți înveseli aspectul băii tale și să-i dai un aer fresh și cochet, în același timp. 

      Evivo are propuneri variate pentru camera de baie, deopotrivă estetice și funcționale. Orice necesitate de spațiu, cromatică sau stil este satisfăcută de oferta Evivo- baterii sanitare, chiuvete și accesorii baie, toate într-o varietate de soluții, de la cele mai ieftine până la chiuvete premium din granit compozit sau baterii sanitare cu economie de apă, magazinul online Evivo punându-ți la dispoziție detalii tehnice complete și, mai ales, o garanție de 5, 10 sau chiar 15 ani pentru produsele de pe site.

      În portofoliul de produse Evivo.ro am găsit și o colecție deosebită de lavoare pentru baie premium din marmură compozit. Cu un design deosebit, în variante configurabile, cu diferite forme și tipuri de montaj, colecția de lavoare Spatio oferă tuturor utilizatorilor produse de calitate, care nu pot dezamăgi, produse cărora nu le lipsește nici estetica și nici utilitatea. 

      În design-ul contemporan, baia își menține funcția principală dar capătă din ce în ce mai mult și un rol secundar, acela de sanctuar privat. Un design baie inedit se va îmbina perfect cu o chiuvetă baie marmură sau un lavoar baie compozit
, care pot fi produse și la comandă, tocmai pentru a se potrivi cât mai bine caracterului și personalității băii tale.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog