Fii inspirat, dăruiește amintiri și vise împlinite din Dwyn Shop!


         Cadoul de Valentine's Day trebuie să fie el însuși o declarație de iubire. Pentru a obține acest efect e important să fii original chiar dacă acest lucru înseamnă să tai de pe listă tradiționalele bomboane, flori și inimioare de pluș. Fii în primul rând creativ și foarte atent la dorințele celuilalt pentru că este știut faptul că darul care ar încânta-o pe oricare iubită de Ziua Îndrăgostiților ar fi, mai mult ca sigur, o dulcegărie inutilă pentru orice bărbat. 

         Un vestit dramaturg francez spunea: ,,A iubi înseamnă să te dăruiești pe tine”, ceea ce este foarte adevărat. Și ceea ce știe toată lumea este că ,,a te dărui” în limbajul universal al femeilor înseamnă ,,a oferi cadouri”. Câteodată un cadou poate face cât o mie de cuvinte. Și ce motiv mai bun ai putea să ai ca să-i demonstrezi cât de mult o iubești decât Valentine's Day!? Femeile adoră această zi știind că iubitul/soțul/prietenul se va strădui să-i aducă chiar și luna de pe cer ca să-i demonstreze cât de mult o iubește. Deci, vă spun clar, banalul trandafir roșu ar trebui să iasă din discuție pentru anul acesta! 

         Alege din Dwyn Shop cadoul pe care și-l dorește de Valentine's Day!

         Și nu este așa de greu precum crezi, femeile pot fi ușor de mulțumit, trebuie doar să intri puțin în pielea lor. Dacă vrei cu adevărat să o faci fericită îți recomand să-i oferi un cadou practic, ceva care să-i facă plăcere și să-i amintească de tine de fiecare dată când îl va folosi, de exemplu un ondulator de păr complet automat sau orice alte produse de îngrijire personală crezi că și-ar dori ea. Va fi un cadou de neuitat și cu siguranță îți va ierta toate păcatele viitoare: când vei uita să duci gunoiul, nu-ți vei spăla farfuria sau vei lăsa hainele aruncate prin casă (sau, mă rog, aproape toate păcatele, pentru că depinde mult și de valoarea și brand-ul cadoului). Dacă, însă, o vei face să se simtă dorită, oferindu-i exact obiectul care să-i pună în valoare frumusețea, îi vei câștiga bunăvoința pentru tot restul lunii.

         Bărbaților, în schimb, trebuie să le oferi cadouri inedite pe care să le poată folosi în public cu mândrie. Îi poți dărui chiar sabia lui Luke Skywalker sau binoclul lui Jack Sparrow dacă știi că și le dorește și i-ar fi utile. Pentru orice altceva, însă, încearcă DwynNumai aici vei găsi cadoul perfect care să-l bucure pe bărbatul iubit, cadou ce-ți va aduce, cu siguranță, aprecierea și iubirea lui. 

         Să aveți cu toții un Valentine's Day perfect!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog