Acum e atât de ușor să-ți îmbunătățești aspectul dinților!!!


         Standerdele de frumusețe s-au schimbat o dată cu trecerea timpului. Dacă prin anii '90 în topurile celor mai frumoase femei se situau celebrități a căror vârstă medie era de 33 de ani, se pare că lucrurile nu mai stau chiar așa în zilele noastre; astfel că femeile de cca. 40 de ani sunt considerate mult mai atrăgătoare decât celelalte. Cercetătorii au descoperit de curând că odată cu maturitatea crește și nivelul de atractivitate al femeilor, ceea ce demonstrează că oamenii încep să perceapă vârsta de bătrânețe ca începând la 70-75 de ani deși bunicii noștri o percepeau la vârsta de 50-55 de ani. Femei celebre, precum actrițele Sharon Stone și Michelle Pfieffer, ambele de 59 de ani, au ajutat la creșterea acestei vârste medii a frumuseții. 

         Tot mai multe saloane de înfrumusețare oferă femeilor diferite tratamente de remodelare corporală, anticelulită, slăbire și detoxifiere, lipolaser, masaj, presoterapie și tratamente faciale care aduce la orice vârstă zâmbet pe chip, strălucire în priviri și un fel de tinerețe fără bătrânețe sexului frumos. 

,,Uneori, bucuria este sursa zâmbetului tău dar uneori, zâmbetul tău este sursa bucuriei”- Thich Nhat Hanh


         Este adevărat că frumusețea vine din interior. Se mai spune și că zâmbetul frumos nu are vârstă. Este perfect adevărat, un zâmbet frumos a fost întotdeauna un mare avantaj, te face să te simți mai încrezător și îți îmbunătățește imaginea în relația cu cei din jurul tău, la orice vârstă. Pentru că, trebuie să recunoaștem, trecerea anilor este greu de acceptat și suportat pentru mulți dintre noi. Tocmai de aceea, atunci când ne dorim să corectăm un rid de expresie, să scăpăm de ,,laba gâștii” sau chiar de ridurile fine, soluțiile medicinei estetice non-invazive sunt foarte variate.

         Cu toate acestea, nu se poate vorbi despre estetică facială fără să ne gândim și la estetica dentară. Tocmai de aceea este nevoie de o dantură perfectă ca să completeze armonios imaginea feței. Pentru un medic dentist aceasta este și cea mai mare provocare: reabilitarea orală și completă a pacienților, insistând atât pe estetică și, mai ales, pe funcționalitate.

         Dacă îți dorești să ai un zâmbet strălucitor și la o vârstă înaintată Clinica Vitaldent îți oferă soluția perfectă- o alternativă rapidă pentru albirea profesională și îndreptarea dinților cu aparate ortodontice. Aici poți beneficia de cele mai noi fațete dentare care să-ți redea culoarea, forma și aranjamentul pe arcadă al dinților tăi pentru un zâmbet impecabil, strălucitor, la orice vârstă. Sunt extrem de rezistente, delicate, longevive iar culoarea fațetelor este permanentă și nu se schimbă în timp. Fațetele dentare sunt o alegere bună și dacă dinții tăi s-au decolorat sau au căpătat pete de-a lungul anilor, fațetele reprezintă modalitatea ideală de ascundere a dinților care nu sunt perfecți, sunt ciobiți, sparți sau cu forme urâte rezultate din diferite accidente.

         Fațetele dentare sunt alese de un număr tot mai mare de oameni pentru a-și îmbunătăți aspectul dinților. Dacă îți dorești un zâmbet simetric, strălucitor, mai armonios sau pur și simplu diferit, fațetele dentare sunt soluția perfectă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog