Toate femeile frumoase au FARMEC





O femeie frumoasă nu înseamnă neapărat o femeie cu trăsături fizice frumoase, ci înseamnă mai mult de atât. Frumusețe înseamnă îngrijire, atenție, bun simt și, desigur, o personalitate puternică. Majoritatea femeilor care au cucerit bărbați puternici sau care au avut cariere de succes la nivel internațional nu au impresionat prin frumusețea lor fizică ci prin frumusețea sufletului lor. 
O piele sănătoasă și hidratată este mereu o piele frumoasă care atrage privirile și cucerește. O femeie frumoasă știe că pielea este accesoriul ei cel mai de preț, e ,,haina” cea mai bună cu care iese în lume. Ca pe orice haină de preț, ea o îngrijește zilnic, o ține curată, o hidratează cu cremele sau uleiurile potrivite, o hrănește din interior printr-un regim alimentar echilibrat și o ferește de factorii externi care i-ar putea dăuna (expuneri îndelungate la soare, temperaturi extreme etc.). Folosește zilnic o cremă hidratantă care să fie special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale și mixte. Recomandarea mea este Cremă hidratantă Microbiom Protect, special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii normale și mixte. Se aplică zilnic pentru creșterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățirea hidratării și diminuarea reacțiilor alergice.


Chipul unei persoane este oglinda sufletului ei. Pe fața ei se pot citi sentimentele, calitățile și se poate cunoaște trecerea anilor. Îngrijirea feței este cel mai important element de înfrumusețare al unei femei pentru că tenul reprezintă cartea noastră de vizită. O față frumoasă înseamnă o piele hidratată corespunzător, un somn odihnitor care să prevină apariția cearcănelor, o alimentație corespunzătoare care să mențină elasticitatea și vitalitatea pielii, un machiaj discret, potrivit, care să scoată în evidență frumusețea ochilor, a buzelor, a nasului și conturul fetei. Eu folosesc foarte des apa micelară de la Farmec, care curăță blând fața, ochii și buzele, prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurități. Deasemeni, recomand, tot de la Farmec, Booster-ul vitalitate și strălucire Poliplant Microbiom Protect, un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt. Tenul va fi strălucitor și energizat, căci beneficiile booster-ului le vei simți de la prima aplicare:  se stimulează respirația celulară și regenerarea pielii; este susținută sinteza noilor fibre de colagen, tenul dobândind un aspect mai tânăr, revitalizat și strălucitor. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.

Te invit să alegi produsele Farmec și să îți descoperi individualitatea și farmecul natural, să spui NU răspicat frumuseții de vitrină și frumuseții impersonale. Să alegi să fii frumoasă pentru că ești tu, o femeie cu farmec.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog