Cadouri pentru necuvântătoarele noastre dragi





Cui oferim noi cadouri cel mai des!? Probabil sufletului pereche, celor mai buni prieteni, colegilor de muncă sau școala sau chiar părinților... Oferim cadouri persoanelor cărora dorim să le spunem “La mulți ani!”, “Felicitari!”, “Te iubesc!”, “Mulțumesc!” sau poate “Îmi pare rău!”, oamenilor pe care îi respectăm, îi apreciem și cărora dorim să le arătăm ceea ce simțim cu adevarat și că ne pasă. Și, totuși, nu credeți că am uitat ceva? Dacă te bucuri de prietenia oferită necondiționat de o pisică sau un câine, nu uita să îi treci și pe ei pe listă. Din când în când ar mai trebui să-i surprindem plăcut și pe micii noștri prieteni care ne sunt alături mereu, indiferent de starea noastră. Pentru că v-am reamintit asta, mă simt obligată să vă ofer și câteva sugestii de cadouri pentru cățelușii și pisicuțele noastre dragi.

Dragostea nu are nevoie de cuvinte!


Chiar dacă sunt animăluțe, pisicuțele și cățelușii noștri sunt membri ai familiei și le tratăm ca atare. Inclusiv când se apropie Crăciunul ne amintim că trebuie să le cumpărăm și lor cadouri, nu? Și nu chiar orice fel de cadouri! La cât de adorabile sunt și câtă fericire ne aduc în fiecare zi, trebuie să le oferim cadoul perfect! Iar pentru a vă ajuta să vă decideți ce cadouri să le alegeți animăluțelor voastre, am creat o listă cu cele mai bune idei de cadouri de Crăciun pentru animalul tău de companie. Sper să îți fie utilă lista! Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire asupra sugestiilor noastre si apoi sa decizi care este cadoul care crezi ca-ti va impresiona cățelul sau pisica.

Idei de cadouri pentru căței și pisici


Te întrebi deseori ce îi lipsește câinelui tău sau pisicuței tale și vrei să știi cum oare ai putea afla ce își doresc ei!? Nu te stresa prea tare și optează pentru accesoriile pe care i le cumperi în mod frecvent.


Crăciunul este sărbătoarea preferată a copiilor deoarece atunci primesc cele mai multe jucării și copilașii noștri blănoși se vor bucura să primească jucării pe gustul lor. De la jucăriile pentru dentiție la un ansamblu de joacă pentru pisici, opțiunile pentru această categorie de cadou sunt nelimitate. Consider că cele mai apreciate cadouri pentru căței și pisici sunt reprezentate de originalele jucării. Acestea se găsesc în fel de fel de forme, în fel de fel de mărimi și cu fel de fel de funcții, astfel încât să reușească să atragă atenția și interesul animalului tău de companie. Diferite mingii din plastic, care au luminițe sau pot să emita zgomote, oase din jucărie sau chiar șoricei amuzanți din plastic pot să devină cadoul pe care-l căutai pentru pisica sau cățelul tău.

Eu îți mai recomand și o mănușă pentru perierea pisicii/câinelui, cu efect de masaj. Vei fi foarte încântat că nu vei mai avea păr peste tot prin casă, iar pisicuța ta va toarce de fericire de fiecare dată când este periată datorită efectului de masaj. 

Perne, pături și pătuțuri- Cumpără-le modelul lor preferat și fă-le o bucurie. Poți alege, însă, un model cu tematică de sărbătoare sau un model pufos, confortabil, călduros, în ton cu vremea rece de afară.

Deși hăinuțele pentru câini și pisici sunt achiziționate pe tot parcursul anului, în sezonul rece chiar avem nevoie de ele. Așadar, fie că vei alege o haină amuzantă pentru a fi purtată în casă, fie că alegi o haină groasă pentru plimbările cu câinele, alege modele frumoase, confecționate doar din materiale de calitate.

În plus, nu uita de gustările și recompensele preferate și oferă-i-le mai des decât de obicei, în zilele de sărbătoare. Tot din categoria cadourilor care vor fi savurate atât la propriu cât și la figurat de către animaluțul tău de companie, fac parte și deliciile alimentare. Firme cu renume în acest domeniu îți pun la dispozitie preparate speciale, originale, cu care merită să-ți alinți pisica sau cățelul din când în când. Așa că, optează și pentru ele atunci când simți că vrei să-ți arăti sentimentele și-n alt mod în fața animalului tău de companie.

Recomandarea mea - cadoul perfect pentru pisicuțe

Ca orice iubitor de pisici, vei dori, cu siguranță, ca și animalul tău de companie să ducă o viață lungă, sănătoasă, fericită și activă. Unul din cele mai bune moduri de a obține toate acestea este să îi asiguri un echilibru perfect al tuturor nutrienților esențiali din dietă și, în același timp, hrana să fie delicioasă și apetisantă.


PURINA ONE® BIFENSIS dezvoltat de medicii veterinari și nutritioniști, conține bacterii benefice funcționale și acizi grasi Omega 6, esențiali pentru ca pielea să mențină o barieră puternică împotriva atacurilor din mediul extern.

Retețele PURINA ONE® BIFENSIS sunt special formulate pentru a stimula producția naturală de anticorpi și a susține un sistem imunitar sănătos pentru a-ți ajuta pisica să rămână sănătoasă acum și în viitor.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog