NOUL HEAD & SHOULDERS 2 ÎN 1 SHOWER GEL & SHAMPOO






Head&Shoulders, șamponul nr.1 în lume, este de peste 50 de ani un pionier în cercetarea scalpului și a părului. Head&Shoulders, cu un istoric de peste 50 de ani de cercetare și inovație în domeniul sănătății scalpului și îngrijirii părului, aduce în România produse anti-mătreață cu eficiență de până la 100%.

Călătoria științifică în acest domeniu fost începută de cercetătorul francez Charles Malassez (1842-1909) care a constatat faptul că simptomele dermatitei seboreice sunt vizibile și pe scalp (mătreața). Tot el a fost cel care a sugerat că principalul factor ce cauzează mătreața este existența unei ciuperci pe scalp (Malassezia Globosa). Iar Head&Shoulders a venit și cu soluția: molecula activă de Piritionat de Zinc, cu eficiență maximă în îndepărtarea factorilor ce determină apariția mătreții! Apoi, timp de 50 de ani, această soluție a fost permanent îmbunătățită și adaptată noilor descoperiri dar și noilor cerințe ale consumatorilor.

Cel mai mare beneficiu este dispariția mătreții! 9 din 10 dermatologi din Romania confirmă faptul că utilizarea regulată a produselor Head&Shoulders este un mijloc extrem de eficient de a elimina urmele vizibile de mătreață și simptomele acesteia, inclusiv senzația de scalp încărcat, care provoacă mâncărimi.

Head&Shoulders este mai mult decât un șampon antimătreață – fiecare colecție are arome proaspete, revigorante, ce lasă în urmă un păr ușor de pieptănat și moale la atingere, adresându-se astfel tuturor necesităților utilizatorilor. Colecțiile de produse includ balsamuri și măști hidratante, dar și produse tip 2 în 1. Head&Shoulders este delicat cu părul, astfel încât poate fi utilizat zilnic, rezultatul imediat fiind un păr proaspăt, curat în profunzime și un scalp hidratat și echilibrat.

Recomandarea mea este: noul șampon pentru păr și corp de la Head & Shoulders!!!

Pe măsură ce bărbații devin din ce în ce mai interesați de îngrijirea părului, manifestă și un interes tot mai crescut pentru produse gândite special pentru nevoile specifice lor. Studiile arată că 40% dintre bărbați folosesc gel de duș pe păr și pe corp pentru a economisi timpul petrecut la duș și din conveniență, pentru a reduce numărul produselor necesare, mai ales când sunt implicați în activități sportive sau simt presiunea timpului. Puțini știu, însă, că multe geluri de duș nu sunt concepute cu suficienți agenți de hidratare și curățare sau cu ingrediente active anti-mătreață; rezultă astfel un păr uscat și fragil, alături de eventuale probleme ale scalpului. Head & Shoulders 2-in-1 Gel de duș & Șampon este dur cu mătreața și blând cu pielea, fiind o soluție optimă pentru igiena masculină din cap până în picioare. Un singur produs pentru mai multe nevoi! 

Comentarii

  1. Chiar isi face treaba! Pe deasupra, are și un miros placut foarte puternic, barbatesc, care persista!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog