Zonele erogene pentru fiecare zodie

Poate domeniul asta va intereseaza mai mult! Zonele erogene joaca un rol extrem de important in ceea ce priveste viata sexuala in cuplu. Afla care sunt partile corpului care au nevoie de o atentie deosebita in functie de zodie:

1. Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Barbatul berbec: este o fire pasionala, mandra, cu un aspect placut. Ii place sa se simta superior si iubeste tot ce este frumos. Se simte atras de femeile inteligente, active, dinamice si energice.

Femeia berbec: este plina de ambitii personale si duce o lupta cu ea insasi pentru autodepasire in ceea ce priveste planul profesional. Constienta de frumusetea sa, ii place sa atraga atentia barbatilor prin tinute sexy si elegante.

Zone erogene: fata, parul si urechile. Daca vrei sa innebunesti un nativ Berbec, saruta-l pasional pe frunte, buze si abdomen, joaca-te cu parul lui, maseaza-i usor ceafa si sopteste-i vorbe dulci la ureche.

2. Taur: 21 aprilie – 20 mai

Barbatul Taur: este o fire inchisa, care iubeste intimitatea si singuratatea. Se simte atras de femei frumoase, elegante si inteligente, carora sa li se dedice in totalitate si alaturi de care sa nu se plictiseasca.

Femeia Taur: este foarte frumoasa si feminina, considerand ca este obligatoriu sa fie tot timpul in pas cu moda. Are o atractie pentru lux si eleganta si cauta parteneri loiali, sinceri si independenti.

Zone erogene: gatul si sanii. Adora sa primeasca masaje, sa se relaxeze in bratele partenerului. Le place sa fie sarutati si mangaiati pe tot corpul in timpul actului sexual, sa fie dominati si rasfatati.

3. Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Barbatul Gemeni: este o fire nehotarata, manipulatoare, insa amabila si plina de energie. Pentru el infidelitatea este o necesitate. Isi doreste o partenera care sa ii fie alaturi tot timpul, sa il sprijine, sa ii ofere atentie si libertate.

Femeia Gemeni: este inteligenta, prietenoasa, vesela si plina de energie. In relatii poate deveni destul de posesiva (in special in situatiile in care este nesigura), dorindu-si sa preia controlul asupra partenerului si sa il domine.

Zone erogene: bratele, umerii, coapsele si palmele. Maseaza-i usor spatele, insistand in zona cefei si plimba-ti mainile de-a lungul coapselor. Nativului din Gemeni ii place sa fie sarutat si alintat in timpul actului sexual.

4. Rac: 22 iunie – 22 iulie

Barbatul Rac: este o persoana sensibila, calma, familista, usor timida, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Are nevoie de o partenera stabila, careia sa ii ofere dragoste si siguranta.

Femeia Rac: are un corp armonios, bine proportionat si este o fire blanda, romantica si pasionala. Partenerul ideal pentru ea este cel care ii poate fi alaturi cand are nevoie de el, indiferent de ora.

Zone erogene: sanii, abdomenul. Nativului Rac ii place foarte mult sa fie rasfatat si mangaiat in timpul actului sexual. Ofera o atentie deosebita sanilor in timp ce ii saruti intreg corpul sau te joci cu buzele sale.

5. Leu: 23 iulie – 22 august

Barbatul Leu: are ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si de a se simti superior. In relatii este foarte increzator in fortele proprii si reuseste sa isi atraga destul de repede partenera in mrejele sale.

Femeia Leu: are trasaturi feminine, este foarte frumoasa si adora sa se aranjeze si sa atraga atentia barbatilor. Are nevoie de un partener puternic, matur si energic, pe care sa il domine si sa il invete cine este seful in relatie.

Zone erogene: spatele, mainile si coloana vertebrala. Joaca-te cu degetele sale, maseaza-i si saruta-i spatele. Poti folosi ulei pentru masaj sau unghiile (plimba-ti degetele pe spate, atingand usor cu unghiile) pentru a ii crea o senzatie de relaxare.

6. Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Barbatul Fecioara: este o fire linistita, onesta si usor nesigura. Ii plac relatiile de lunga durata si uraste lucrurile spontane, imprevizibile sau neasteptate deoarece se sperie si nu stie cum sa le faca fata.

Femeia Fecioara: este sincera, rece, modesta, insa uneori poate da dovada de sensibilitate si timiditate. Se simte atrasa de putere si ii place sa fie la conducere, chiar si intr-o relatie.

Zone erogene: abdomen, gat. Maseaza-i corpul, insistand in zona abdomenului. In timpul actului sexual nu uita sa iti plimbi mainile pe spate sau sa tragi usor de par.

7. Balanta: 23 septembrie – 22 octombrie

Barbatul Balanta: este o fire echilibrata, amabila, sociabila si calma. Ii place sa munceasca si sa se autodepaseasca pe plan profesional. In relatii este o persoana rationala si atenta cu partenera, oferindu-i acesteia siguranta si iubire neconditionata.

Femeia Balanta: este cocheta, eleganta si ambitioasa. Adora flirtul, ii place sa primeasca atentie si sa fie curtata. Desi schimba destul de des barbatii, este in cautarea sufletului pereche si isi doreste cu disperare sa il gaseasca.

Zone erogene: fesele, spatele. Le place sa fie alintati si mangaiati, sarutati si muscati in timpul actului sexual. Vor sa simta puterea partenerului si, in acelasi timp, sa domine.

8. Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Barbatul Scorpion: este o fire energica, dinamica, cu o personalitate puternica. Ii place sa detina controlul in relatie si uneori poate fi considerat superficial si agresiv. Se plictiseste foarte repede de partenera, insa in momentul in care se indragosteste cu adevarat devine afectiv, sensibil si romantic.

Femeia Scorpion: este o fire independenta, pasionala si linistita. Ii plac relatiile de lunga durata si are nevoie de un partener care sa o accepte asa cum este, sa o inteleaga si sa ii respecte viata personala.

Zone erogene: organele sexuale, coapsele si sanii. Nativilor le place sa fie mangaiati pe fese, sarutati si alintati. Inainte de a incepe partida de sex, foloseste-ti imaginatia si ofera-i un masaj in zona genitala sau joaca-te cu sanii in timp ce ii saruti buzele.

9. Sagetator: 22 noiembrie – 20 decembrie

Barbatul Sagetator: este o persoana sportiva, loiala si exigenta. Ii place aventura si este adeptul relatiilor de scurta durata. In momentul in care se plictiseste de partenera sa, decide sa se desparta (fara a insela).

Femeia Sagetator: este o fire sociabila, vesela, dornica de viata. Are nevoie de un partener care sa o aprecieze la adevarata sa valoare, sa o rasfete si sa o surprinda de fiecare data cu gesturi romantice.

Zone erogene: parul si coapsele. Femeia adora sa fie sarutata in zona coapselor si a soldurilor. Nativul din Sagetator nu este foarte exigent in pat, vrea doar sa se simta bine si sa fie satisfacut. Un masaj erotic poate inlocui foarte bine preludiul.

10. Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Barbatul Capricorn: este retras, timid, romantic si pasional. Are nevoie de o partenera care sa il respecte, sa ii ofere atentie si multa dragoste. In unele situatii poate deveni gelos, posesiv si agresiv.

Femeia Capricorn: isi doreste sa se bucure de stabilitate pe plan profesional si de aceea lasa pe plan secund viata personala. Partenerul ideal pentru ea este unul independent, sigur pe el, in care poate avea incredere indiferent de situatie.

11. Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie

Barbatul Varsator: este o fire sensibila, familista, loiala si romantica. Chiar daca nu isi exteriorizeaza foarte des sentimentele, iubeste cu patima si ii place sa fie devotat si sa se dedice trup si suflet unei relatii.

Femeia Varsator: este misterioasa, eleganta, prietenoasa si foarte sociabila. In relatii cauta doar atentie si dragoste. Are nevoie de un partener care sa o inteleaga si sa ii fie alaturi tot timpul.

Zone erogene: picioarele, gatul si spatele. Nativul Varsator este o fire romantica, asa ca are nevoie de suprize placute: creeaza atmosfera necesara, aprinde cateva lumanari, foloseste ulei pentru masaj si joaca-te cu trupul sau, insistand in zona spatelui.

12. Pesti: 19 februarie- 20 martie

Barbatul Pesti: este o fire inchisa, insa destul de sociabila si prietenoasa. In viziunea sa, partenera ideala trebuie sa aiba grija de el, sa ii ofere dragoste, afectiune si atentie tot timpul.

Femeia Pesti: este sensibila, fragila, amabila si romantica. Ii place sa se bucure de viata si cauta un partener loial, pasional si dedicat relatiei, care sa o iubeasca neconditionat. In viziunea sa, relatia se bazeaza pe intelegere si respect reciproc.

Zone erogene: picioarele, fesele si sanii. Maseaza-i talpile cu uleiuri aromate, plimba-ti mainile pe fesele sale si joaca-te cu sanii. Nativului Pesti ii place sa simta placere si sa fie surprins de fiecare data in pat.

Daca consideri ca nu-i asa, astept alternative!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog