BlogAwards aduce primăvara cu BlogMărțișorBlogAwards.ro este primul site românesc care face legătura între bloggeri și companii prin intermediul campaniilor și concursurilor. Este mai bine spus o platformă eficientă prin intermediul căreia advertiserii își promovează produsele sau serviciile în Social Media.

An de an în martie sărbătorim triumful reînvierii și regenerării, ne recăpătăm speranța, optimismul și credința în mai bine. Mărțișorul este un simbol al primăverii, al revenirii la viață. Vă place să scrieți despre toate acestea!?

Campania inițiată de BlogAwards provoacă bloggerii să scrie cu pasiune despre frumusețe, iubire și dăruire în campania BlogMărțișor 2017. Vor fi, astfel, cel mult zece concursuri individuale, fără obligativitatea participării bloggerilor la toate cele zece. Un blogger poate participa numai la o singură campanie, la două sau chiar la toate. Participarea la o campanie individuală nu este condiționată, însă, de înscrierea în campania BlogMărțișor. Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii. 
BlogAward va acorda atât premii în cadrul fiecărei campanii individuale, cât și premii garantate bloggerilor clasați pe primele 10 poziții ale clasamentului final al campaniei BlogMărțișor 2017.

Să vină primăvara!!! BlogAwards a pregătit deja mărțișoarele-o mulțime de gadget-uri extrem de utile și interesante!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Si... tresari...