StarShinerS - paradis vestimentar


StarShinerS este un magazin online cu un concept fashion unic, ce comercializează unele dintre cele mai frumose și diferite tipuri de haine originale pentru femei: ținute office și party, rochii seară, costume de baie, ținute de gală, haine de iarnă, jeanși, salopete elegante, ținute sport, etc. Toate articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte respectă normele de calitate europeană și tendințele internaționale ale noului sezon. Aici veți găsi cele mai frumoase și moderne rochii damă! Și să vă mai dau o veste bună: acum pe site sunt peste 1000 de articole cu reduceri de până la 70% și, oare, cui nu-i plac reducerile!?

Culorile anului 2017

StarShinerS va ține cont mereu de noile tendințe, îmbrățișând și anul acesta, cu mult entuziasm desemnarea culorilor anului 2017 ce au fost anunțate de faimosul Institut Pantone. Alături de greenary, care a fost aleasă culoarea-vedetă a anului 2017, au mai fost enumerate alte nouă culori soft dar totodată și îndrăznețe: albastru Niagara, albastru Lapis, albastru Island Paradis, verde Kale, roșu Flame, roz pale Dogwood roz Yarrow, galben Primrose și bej Hazelnut. Stilul StarShinerS este unicat și aduce un amestec de vitalitate și relaxare în toate articolele sale de îmbrăcăminte, dând viață, astfel, unor uimitoare selecții care, cu siguranță, te vor pune, de fiecare dată, în valoare, când le vei purta

Februarie- luna iubirii

Luna februarie e considerată de majoritatea românilor luna iubirii datorită celor două sărbători ale dragostei, pe 14- occidentalul Valentine's Day și pe 24- tradiționalul Dragobete. StarShinerS îți dă posibilitatea să oferi celor dragi cadoul perfect în luna iubirii- un GiftCard pe care-l și poți personaliza cu mesajul dorit. De ce să nu mergi la sigur cu cadoul?! StarShinerS este, cu siguranță, pentru femei, un paradis vestimentar!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog