Cel mai bun cadou în luna iubirii



Chiar dacă pentru tine nu contează Valentine's Day sau tradiționalul Dragobete, e mai bine să te întrebi din timp dacă pentru ea nu s-ar putea să conteze. Te mai iartă ea dacă uiți ziua aniversării (primei întâlniri, primului sărut, primei nopți împreună, căsătoriei, etc) dar Valentine's Day este o zi cunoscută în lumea întreagă, deci nu vei avea nicio scuză să o uiți. Poate pentru tine nu e importantă, dar pentru ea este, cu siguranță, îți spun eu! E posibil să nici să nu recunoască asta în fața ta sau a prietenilor, dar undeva, în sufletul ei așteaptă un semn cât de mic din partea ta. Deci, nu ezita: cumpără o floare sau, mai bine, când ajungi acasă, măcar comandă-i pizza ei favorită. Dacă ține să sărbătorească această zi, ce poate fi mai bun de atât?! 

Un răsfăț cu adevărat regesc, dacă te gândești să comanzi de la Oliviera.ro- e cel mai ușor și rapid mod de a comanda oriunde te-ai afla. Cu doar câteva click-uri poți alege din peste 350 de restaurante, mai mult de 35 de tipuri de bucătărie- dacă ești înnebunit după pizza, bucătătia italiană, shaorma, burgeri, specific chinezesc, libanez sau mâncare tradițională, pe Oliviera vei găsi o bogată selecție de restaurante.

Dacă nu puteți sta departe de prieteni nici în astfel de zile, sfatul meu este să comandați o Pizza Roulette! Va fi party în toată regula, vă asigur! Oliviera are o campanie super pentru gașca ta! O felie din pizza cea năzdrăvană va suferi câteva modificări, pentru amuzamentul tuturor, desigur- va fi foarte, foarte iute. N-ar trebui să le dezvălui de la început acestă ,,surpriză” prietenilor tăi. Provoacă-i să se strângă în jurul unei pizza, învârte-o și urmărește reacția celui care nimerește felia iute. Dacă reușești să surprinzi momentul, postează fotografiile sau clipul video pe FB sau Instagram cu hashtag-ul #PizzaPartyOliviera și vei avea ocazia să câștigi premii iuți și interesante.
Dacă vrei să vezi cum se joacă Pizza Roulette, privește cum s-au distrat prietenii mei:
Ce zici, accepți provocarea!?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog