Săpunul-cremă lichid de la Dove

Mâinile sunt cea mai expusă parte a corpului la germenii care pot produce diverse tipuri de boli. Datorită faptului că în timpul zilei atingem foarte multe obiecte (haine, telefoane, cărți, clanțe, toalete, bani, etc) și efectuăm diferite activități care chiar dacă nu murdăresc mâinile, le pot contamina cu diversi germeni. Prin atingerea cu mâinile mai puțin curate agurii, a nasului, a ochilor sau alimentelor pe care le consumăm, germenii pot ajunge în organismul nostru și declanșa diferite boli. 
Specialiștii afirmă că spălatul pe mâini corect este ca un vaccin autoadministrat întrucât acest ritual de igienă banal reduce simnificativ riscul răspândirii bolilor. O măsură simplă de igienă, precum spălatul pe mâini, are capacitatea de a ne proteja de bacterii, virusuri, paraziți și de a ține la distanță virozele, gripele, răcelile sau alte boli. Curățarea regulată a mâinilor este una dintre cele mai eficiente căi de a ține agenții patogeni la distanță, care pot ajunge cu ușurință în organism prin cavitatea bucală sau căile respiratorii. Spălarea regulată a mâinilor și folosirea unor bariere de protecție precum mănușile sau măștile pot fi mai eficiente decât medicamentele în prevenirea infectării cu diverși viruși.
Specialiștii afirmă că orice tip de săpun este eficient în eliminarea bacteriilor de pe suprafața palmelor, câtă vreme este folosită multă spumă și procesul se încheie după 10-20 secunde. Dacă nu aveți la dispoziție săpun și apă, utilizați un gel antibacterian (nu folosiți regulat acest mod, pentru că nu este la fel de eficient precum spălatul convențional).
Săpunurile antibacterene nu asigură mai multă protecție împotriva bolilor infecțioase, deoarece utilizarea lor curentă poate conduce la dezvoltarea rezistenței bacteriilor la antibiotice. 
Eu vă recomand să încercați săpunul-cremă lichid de la Dove- săpunul potrivit ce poate transforma spălarea mâinilor într-un act de frumusețe care ajută pielea să rămână catifelată și fină.

Tu ce săpun preferi pentru spălarea mâinilor tale și a celor dragi?!

Comentarii

  1. Un articol foarte interesant! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prin intermediul BUZZStore si Dove am participat si eu la campania Dove - Descopera frumusetea. Dove este diferit. testand astfel sapunul-crema lichid Dove cu 1/4 crema hidratanta. Asa cum stim cu totii pielea mainilor este cea mai expusa si afectata de diferiti factori de mediu, de diverse substante pe care le folosim zilnic sau de lovituri/zgarieturi si ca atare trebuie sa-i acordam mai multa atentie si grija asta insemnand folosirea zilnica a unui produs de curatare - sapun - care sa hidrateze pielea, lasand-o fina si catifelata. Cel mai bun produs in acest sens este sapunul - crema lichid Dove, dupa utilizarea caruia am simtit intr-adevar diferenta:hidrateaza si hraneste pielea in profunzime iar mirosul mainilor dupa spalare este atat de placut incat te indeamna la "dgustare", parca ar fi ceva bun, bun de mancare.
    Vreti maini curate, catifelate, fine, parfumate si hidratate? Atunci alegeti sapunul-crema lichid Dove!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru completari!
      Dove va ramane brandul meu preferat!

      Ștergere
  3. si mie imi place dove!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog