Transportul viitorului

 Wheel-E ne oferă metode revoluționare de deplasare



Traficul reprezintă una din marile probleme ale oricărei metropole, întrucât densitatea populației este foarte mare iar numărul celor ce se deplasează spre și de la locul de muncă este foarte ridicat. Nivelul poluării din marile orașe ale lumii este îngrijorător. Se preconizează că până în anul 2050, la nivel global, vor circula peste 2,5 miliarde de mașini iar cele mai multe din aceste autivehicule se vor afla în orașe. Nevoia de combustibil va crește  la fel de mult. În China, de exemplu, cererea de motorină și benzină va depăși, în următorii 20-30 de ani, producția totală a lumii. Oamenii de știință atrag atenția că din cauza emisiilor de carbon extrem de mari, clima va suferi daune majore ireversibile. Efectele poluării le simțim din ce în ce mai mult: efectul de seră și încălzirea globală a pământului, ploile acide și degradarea stratului de ozon. Specialiștii în domeniu spun că problema poluării, precum și a a aglomerării din marile orașe, poate fi combătută de promovarea mașinilor electrice, de încurajarea utilizării mijloacelor în comun și de motivarea locuitorilor să folosescă biciclete, trotinete electrice și alte mijloace de transport care nu poluează. 
București- pe când un oraș inteligent?!
Mulți europeni, sătui de traficul infernal al marilor orașe și-au abandonat mașinile în parcări și au început să meargă la serviciu pe biciclete. Cu timpul, preferințele acestora s-au diversificat și acum pe străzile din Copenhaga sau Amsterdam se pot vedea sute de persoane care folosesc trotinete electrice sau bicicluri care îi ajută să ajungă la serviciu în timp util și cu minim de efort.
Se vorbește din ce în ce mai mult despre vehiculele electrice ca fiind soluția unui viitor mai green, mai prietenos cu aerul pe care-l respirăm, un viitor în care, peste 10-15 ani, oriunde în lume, pompa de benzină să fie înlocuită cu priza electrică. Magazinul on-line Wheel-E oferă soluții jucăușe pentru marile problemele existente în mediul urban - poluarea și aglomerația: vehicule electrice pentru distanțe scurte și medii, perfecte pentru drumurile zilnice, dar și pentru vacanțele în care vrei să vizitezi cât mai multe obiective turistice sau chiar să faci un tur al orașului.
Ți-am pregătit o selecție specială de gadget-uri electrice sprintene și economice și care nu poluează deloc mediul înconjurător. Fie că este vorba despre skatebourd-ul electric, de motociclete, biciclete și trotinete electrice, de hoverboaurd sau segwey, pe toate acestea le poți găsi în magazinul online Wheel-E. Sisteme de menținere a echilibrului, materiale de ultimă generație folosite în industria aeronautică, unități de control bazate pe algoritmi moderni, toate stau la baza conceptelor acestor vehicule extrem de simplu de controlat și manevrat.
Bicicleta electrică ,,City Bike”-este ideală pentru navetiști
Te ajută să ajungi la serviciu în timp util și cu minim de efort.

Trotineta electrică Booster-Pentru copilul din tine, 
Cel mai practic mijloc de transport alternativ
Un mod ambițios de-a rămâne mereu copil

Chooper- Motocicleta electrică- 
capabilă să atingă performanțele celor cu motoare pe combustie.
Acceptă mereu provocarea de a te întrece cu vântul!

Hoverboard Freeweel F1 Grafitti-
se recomandă folosirea cu echipament de protecție 
(cască de protecție, genunchiere, cotiere) 
Deplasează-te ușor și comod oriunde dorești!
Nicio dorința de aventură nu poate fi oprită!

Ninebot Mini Pro by Segway- 
Bucură-te de magia tehnologiei cu acest robot fantastic 
care te ține perfect echilibrat și-ți citește mișcările corpului.

Gadget-urile Wheel-E nu sunt pentru oricine- sunt penttru oameni ce iubesc natura, libertatea de mișcare, oameni ce doresc să petreacă timpul liber într-un mod eficient și recreativ, nu privind culoarea roșie a semaforului, este pentru oameni ce vor să se distreze în aer liber și, mai ales, în aer curat pe care îl protejează alegând pentru a se deplasa un vehicul ecologic. 
Wheel-E este singurul dealer E-Twow autorizat din Europa ce colaborează cu peste 200 de companii din Germania, Spania, Grecia, Ungaria, Bulgaria și România și oferă tuturor iubitorilor de natură produse de top la prețuri accesibile din sfera vehiculelor electrice care definesc un mod nou în care să abordăm prezentul: grija pentru aerul pe care îl respirăm. Te invit să descoperi gadget-urile Wheel-E! Cu siguranță, vei găsi un mod perfect pentru planurile tale. 


Privește! La Wheel-E viitorul se află chiar la picioarele tale!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog