Intră și tu în Competiția Blogathon 2017!




BlogAwards revine în forță cu o nouă campanie pentru campionii blogosferei: pe 5 septembrie s-a lansat deja Competiția Blogathon 2017. Dacă-ți plac astfel de confruntări te aștept să te înscrii și tu până pe 1 octombrie, BlogAwards oferă premii tentante, ca de obicei! S-au afișat, deocamdată, pe site, doar premiile garantate pentru bloggerii clasați pe primele 40 de locuri: 10 selfie-stik-uri, 25 de seturi de căști, 3 baterii externe de 2000 mAh, un încărcător auto, 2 mp3 playere, 10 mouse-uri optice.

Au fost afișate deja și primele două campanii participante la competiție:

Chiar dacă ești blogger de puțin timp, ai talent la scris dar n-ai mai participat la astfel de concursuri, poți fi persoana potrivită pentru a intra într-o astfel de competiție! Înscrie-te și-ți voi fi alături dacă ai nevoie de ajutor! De fapt, aceasta este si atitudinea fiecărui participant la BlogAwards- o atitudine pozitivă față de colegi, de sponsori, față de idei sau acțiuni- oricât de imposibile ar părea la prima vedere. Aici este vorba, de fapt, de atitudinea față de propria persoană și grup - toți participanții sunt deschiși la idei îndrăznețe, implementabile, au idei frumoase, facem deseori brainstorming, venim cu idei frumoase, le nuanțăm și-apoi trecem la treabă! BlogAwards a intrat ușor, ușor în ADN-ul fiecăruia din noi. 

Pentru că BlogAwards nu este doar o simplă platformă de concursuri ci este un proiect amplu implementat sub umbrela profesionalismului, promtitudinii și a perseverenței.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog