Jucăriile preferate ale părinților




       Jucăriile au făcut parte mereu din copilăria oricăruia dintre noi - jocul fiind principala îndeletnicire a unui copil - cu rol foarte important în dezvoltarea și educarea viitorului adult. Fiecare copil are o personalitate proprie, reacționează diferit la diferiți stimuli din mediul exterior și, de asemenea, preferă anumite jocuri și jucării. 
           Alegerea jucăriilor, însă, este responsabilitatea părinților și a bunicilor care trebuie să țină cont de vârsta, personalitatea și nevoile fiecărui copil în parte. O jucărie scumpă și destul de elaborată poate să aibă o valoare pedagogică scăzută, de cele mai multe ori părinții preferă să ofere celor mici cărți de copii, jucării educative sau pe cele care solicită copilul să facă mișcare. O jucărie bună trebuie să fie sigură pentru copil, să fie durabilă și destul de interesantă pentru stimularea imaginației acestuia. O jucărie corespunzătoare vârstei poate să facă mai ușoare și mai distractive etapele normale ale dezvoltării psihosomatice ale copilului. Copiii nu renunță la visele lor, dacă sunt într-adevăr ale lor! Părinții trtebuie să-i învețe pe copii să nu se teamă de eșecuri! Trebuie să-i încurajeze să devină lideri! Să-i lase să facă lucruri extraordinare! Iar părinții trebuie să facă și ei lucruri extraordinare și să le dea un exemplu copiilor!

         De exemplu, cărțile pentru copii Usborne ajută ca informațiile și cunoștințele să fie acumulate frumos, prin joacă, cu ajutorul imaginației sau prin culoare. În cărți totul este prezentat într-un mod atractiv și interactiv. Copiii se joacă și învață de plăcere, fără constrângeri. Și vă asigur că astfel de cărți vă vor ajuta să obțineți acel ,,quality time” cu copiii voștri. În timp, aceștia vor înțelege că informația înseamnă putere și că nimic nu te atrage mai mult la un om decât mintea lui.  A venit timpul să-i ajutăm să și-o dezvolte!
         

         Magazinul on line Dwyn.ro oferă clienților săi colecția de cărți educative USBORNE - publicate în Marea Britanie. Această companie publică orice tip de carte pentru copiii de orice vârstă - de la bebeluși la adolescenți. Prefer să fiu fan Dwyn pentru avantejele deloc neglijabile: serizitate, rapiditate, siguranță, diversitate, comunicare, calitate, service și buyback. Totdeauna, pentru orice nelămurire și pentru detalii legate de orice comandă, asistenta tehnica vă stă la dispoziție pentru informații, retururi, service, între orele 11-19, de luni până vineri.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog