Cien Q10 de la Lidl



Puțină lume știe că pielea este de fapt cel mai mare organ al corpului omenesc. Din păcate, la fel de puțini înțeleg nevoia de a o îngriji zilnic. Nu știu dacă voi ați încercat Cien Q10, dar eu sunt super-încântată de aceste două creme - de zi și de noapte. 
Crema antirid cu Q10 hidratează și pătrunde rapid în piele pentru o protecție optimă a pielii împotiva agresiunilor externe. Datorită coenzimei Q10 și a acidului hialuronic, aceasta reduce apariția unor noi riduri prin favorizarea sistemului regenerator al celulelor bazale ale pielii. Vitamina E va proteja pielea împotriva îmbătânirii premature și îi va reda strălucirea și fermitatea. 
Asta, așa ca teorie, dar cum s-au comportat cele două creme în contact cu pielea mea?
În primul rând, crema de zi este destul de densă și tare mult îmi place acest lucru, pentru că eu am tenul foarte uscat. Are un miros puțin cam intens pentru mine, eu prefer mai mult cremele fără parfum, mai ales pentru față. O bilă albă are de la mine pentru că pătrunde foarte repede în piele, lăsând-o strălucitoare și fermă. 
Crema de noapte mi-a plăcut mult mai mult pentru că are o aromă mai fină, care dispare după câteva minute, ceea ce mie îmi convine foarte mult. Este foarte potrivită tenului meu, nu am avut probleme (coșuri, iritații, puncte negre, etc.) și am folosit-o cu succes chiar și-n zona ochilor, unde pielea mea se irita foarte ușor. Este foarte consistentă și spornică, deși eu n-am fost deloc zgârcită cu ea, am întins cu generozitate crema chiar și pe gât iar dimineața nu m-am trezit plină de sebum, ci cu fața odihnită, perfect hidratată. 
Deși recipientele cremelor sunt foarte drăguțe, din sticlă, tip borcănel, cu căpăcele din plastic, eu le prefer la tub, pentru că în contact cu aerul, toate cremele își pierd din calitate.
Voi ce produse Cien folosiți?

Comentarii

  1. Ce-mi place crema lor de zi!
    https://www.whitecharm.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu folosesc cremele de la Cien. Imi place mult crema de dus.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog