Asediul prețurilor de Black Friday la Zorile!


ZorileStore este un magazin constănțean care, de câțiva ani încoace, oferă articole sportive de calitate superioară de la Puma, Adidas, Le Coq Sportif sau Pepe Jeans, fie că este vorba de haine, încălțăminte sau accesorii.

De Black Friday, magazinul ZorileStore contraatacă! Pe 18 noiembrie se dă startul la reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse, oferte pe care nu le poți refuza. Vor fi puse la bătaie mii de produse- ghete de iarnă pentru femei, bărbați și copii, pantofi casual sport, adidași sau articole de vară. Dacă încă nu ți-ai reînnoit garderoba de iarnă cu geci și jachete de sezon, îți recomand s-o faci de Black Friday pentru că ofertele sunt foarte generoase. Se știe că toate produsele sunt de cea mai bună calitate și totodată foarte moderne. 
Recunosc că mi-e foarte dragă o altă categorie de produse, de altfel foarte căutată în această perioadă pe Zorile, cea a accesoriilor de iarnă: căciuli, fulare, mănuși, atât pentru bărbați, femei dar și pentru copii. Sunt sigură că vor fi reduceri semnificative la toate aceste produse.
Eu am pus ochii de ceva timp pe niște ghetuțe superbe de iarnă și sper să prind reducerea de 60% ca să-mi fac un cadou frumos de Sf. Nicolae, că doar tot anul am fost un copil cuminte și ascultător.
Ghetele CLARKS pentru femei - Eclipsa Dee- sunt ghetele perfecte pentru mine. Sunt confecționate din piele cu un detaliu elastic care oferă picioarelor mele un confort sporit. Tocul este de 9 cm., înălțimea ideală pentru mine iar talpa interioară folosește sistemul Cushion Plus, cu pernuțe amplasate în zone diferite ale piciorului. Astfel, sub încheietura degetului mare, experții au identificat o zonă-cheie care poate suporta de două ori și jumătate presiunea întregului corp. Soluția perfectă a fost creearea unei pernuțe de densitate dublă care ajută piciorul să aibă o mișcare naturală, să înlăture durerea și să crească confortul în timpul mersului.
Dacă ești în căutare de ghetuțe sau cizmulițe de iarnă, cel mai bine e s-o faci de Black Friday pe Zorile. Aici găsești cu siguranță produse de cea mai bună calitate de la branduri renumite și la cele mai bune prețuri.

Un sfat pentru prieteni:
Nu ezitați să cumpărați ghetele Clarks pentru femei Eclipsa Dee, picioarele voastre îmi vor mulțumi, cu siguranță!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog