Colantare mașini pentru afaceri profitabile


Autoturismele reprezintă o achiziție importantă pentru cei mai mulți dintre noi, așa că ne dorim ca acestea să arate ireproșabil întotdeauna. Dacă mașina a început să prindă rugină sau este plină de zgârieturi fine ce nu pot fi scoase la polish cea mai la îndemână și mai ieftină soluție este colantarea auto. În funcție de dorințe și buget există o gamă largă de modele de autocolant pentru mașină. Avantajele colantării sunt prețul scăzut în comparație cu vopsitul auto, posibilitatea de a schimba oricând culoarea, dar și protejarea culorii originale. Astfel, prin intermediul colantării mașinii se poate obține un aspect de tuning și în același timp să se acopere imperfecțiunile și protejarea farurilor sau a capotei. Această procedură nu numai că este ușor de pus în practică, ci este și accesibilă din punct de vedere financiar.
În ziua de azi, oricine își dorește să dețină un autoturism care să fie remarcat în trafic cu ușurință. Și dacă acest lucru duce și la promovarea afacerii sale, cu atât mai bine. 
Tot mai mulți oameni se gândesc să folosească mașina pentru carvertising (publicitate pe mașini personale). Acest tip de publicitate a pornit de la ideea de a promova branduri, produse, servicii pentru adversiteri pe mașini prin lipirea  de autocolante publicitare. Este o reclamă eficientă pentru că se află tot timpul în mișcare și poate fi văzută zilnic de un număr mare de oameni și astfel, să atragă atenția participanților la trafic. Companiile sunt entuziasmate de această soluție de promovare și o folosesc excesiv, așa cum puteți vedea și-n trafic, schimbând modul de publicitate outdoor statică într-o variantă ce oferă dinamism și un impact social puternic. Serviciile de colantări sunt foarte populare mai ales în rândul taximetriștilor.

Tipografia RoyalPrint oferă servicii de tipărire materiale publicitare cu costuri reduse și o gamă foarte largă de culori și texturi, cum ar fi: 
*personalizări pixuri, brichete, căni, agende, baloane, magneți frigider, etc;
*print digital- plinate, cărți de vizită, mape, calendare, tipizate; cataloage de prezentare, broșuri, reviste;
*colatări auto: folieri mașini Iași, foliere caroserie auto, colantare integrală a mașinii, foliere geamuri;
*personalizări: tricouri, șepci, eșarfe, bandane, carduri, etc.;
*invitații nuntă, botez, mărturii nuntă, botez;
*realizarea site-urilor de prezentare și material publicitar;
*ștampile personalizate,
*sisteme afișaj,
*personalizare cupe și trofee sportive prin gravură laser, etc.
Dacă încă mai cauți soluția ideală pentru îmbunătățirea imaginii autoturismului tău, încearcă și folieri caroserii auto Iași pentru că avantajele sunt destul de consistente:
-vopseaua automobilului este protejată pe toată suprafața,
-rugina apare foarte greu,
-costul de coalntare este mai mic decât cel de vopsire,
-se înlocuiește foarte ușor în cazul în care aveți un incident în trafic,
-design superior față de vopsea.

Colantarea mașinii este o soluție modernă și practică pentru protejarea vopselei dar și pentru decorarea mașinii. Există totuși diferite păreri cu privire la inscripționarea autoturismelor cu folii adezvie. Multe persoane sunt încântate de eficiența acestui procedeu, mai ales că această procedură de colantare este o soluție rezonabilă pentru bugetul unui proprietar de mașină, reprezentând o alternativă foarte bună la vopseaua clasică. Indiferent de bugetul alocat, este o metodă practică de protecție a vopselei și de decorare a mașinii în culori inedite și grafici deosebite.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog