O iarnă fără griji cu Rent a Car București


Iarna este întotdeauna un anotimp extrem de dificil pentru cei mai mulți șoferi. Pe lângă neplăcerile cauzate de zăpadă, frig, polei, îngheț, mai intervin și costurile extrem de ridicate pentru întreținerea mașinii. Echiparea de iarnă a unei mașini nu înseamnă numai înlocuirea anvelopelor, ci trebuie să  se asigure nivelul și concentrația optimă de antigel, să se verifice bateria, sistemul de climatizare, o atentă verificare într-un service pentru tot ce ține de partea mecanică și multe, multe altele. Și cum toate acestea înseamnă bani și mai ales timp, prietenul meu a avut, însă, o idee grozavă! Ca să scape de costurile cu întreținerea mașinii pe timp de iarnă și-a închiriat o mașină bine pregătită, atent verificată de cei mai buni mecanici și complet echipată pentru sezonul rece de la Rent a car Bucureștiuna dintre cele mai ieftine firme din domeniul închirierilor auto din capitală, cu un parc auto ce acoperă orice cerință în funcție de bugetul pe care îl are fiecare. Beneficiind și de consiliere gratuită în alegerea unei mașini potrivite pentru satisfacerea tuturor dorințelor sale, prietenul meu și-a ales un Chevrolet Captiva automat, mai mult pentru a-i testa performanțele în condiții cât mai diverse și pentru a avea o experiență relevantă, pentru că-și dorește de foarte mult un astfel de model. Foarte încântat de soluția găsită, prietenul meu se gândește să experimenteze în primavară cu un alt model, pentru a aprecia dacă a optat pentru o mașină bună sau a făcut o alegere proastă alegând un Chevrolet Captiva. 
Iarna, ca majoritatea persoanelor din Bucuresti, week-end-ul ne place să îl petrecem la munte. Modelul închiriat (SUV) a fost echipat special pentru sezonul rece, atât cu cauciucuri de iarnă cât și cu lanțuri de zăpadă, astfel că în excursiile noastre am avut parte numai de momente plăcute. Parcă ne pare rău că trece iarna, ne-am obișnuit cu confortul și calitatea. 
Am hotărât ca ultimă excursie din această iarnă să fie o plimbare pe malul Dunării, de Valentine's Day. Cursul Dunării prin partea de sud a țării până la despărțirea în cele trei brațe și vărsarea în Marea Neagră este unul plin atât de obiective turistice mult prea puțin exploatate dar și de peisaje superbe. Orașele de la malul Dunării au un farmec și o cultură aparte, acestea sunt orașe port, orașe pescărești, orașe în care timpul curge lin ca apele dunărene. Cu siguranță și aceasta va fi o plimbare fără probleme.

În ultimul timp, serviciile de închirieri auto au devenit o necesitate, fiind în continuă dezvoltare și adresându-se unor categorii de clienți mereu mai variate, astfel încât șansa de a avea la dispoziție chiar modelul dorit este foarte mare. Dacă ne gândim la costul unei mașini, costul de achiziție+ costul de întreținere și reparație, închirierea unei mașini e o mișcare super inteligentă și scapi dintr-un foc de toate problemele enumerate mai sus.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog