Tu cum spui TE IUBESC ?


Fie că vrei să spui ,,Te iubesc!”, ,,Iartă-mă!” sau ,,Mulțumesc!” spune-o cu un cadou inedit, simpatic și util care să facă cât o mie de cuvinte.
În zilele noastre aspectul fizic contează foarte mult. De aceea, îmgrijirea personală trebuie să ocupe un loc fruntaș într-un clasamant al îngrijirii trupului. Astfel, cadourile beauty și de îngrijire personală vor reprezenta de fiecare dată o idee excelentă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Creme, loțiuni și soluții de curățare, dar și produse de beauty care te ajută în grija pe care trebuie să o oferi propriului organism. 
Am găsit la Dwyn o gamă variată de produse de îngrijire personală, care ating diferite etape ale ritualului de îngrijire a frumuseții, la cele mai bune prețuri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
De foarte mult timp căutam un uscător de păr performant, cu un design modern, sofisticat pentru tatăl meu, care călătorește foarte mult. Nu e prima dată când aleg Dwyn pentru shopping online, de fiecare dată am fost mulțumită de calitatea și diversitatea produselor dar mai ales de preț. 
Uscătorul de păr HP8233/00 de la Philips, este profesional, având 2200 W care creează un flux de aer puternic ce facilitează uscarea și aranjarea părului cu o temeratură de uscare optimă și protecție împotriva supraîncălzirii părului. Se obțin astfel, cel mai bune rezultate, într-un mod delicat. Recunosc că m-am hotărât asupra acestui tip de uscător și pentru capul de coafare (că doar n-o să-l folosească doar tati) ultra subțire de 11 mm. pentru o coafare precisă, grozav pentru retușuri sau definirea stilului. Viteza și căldura necesare se ajustează ușor pentru crearea facilă a stilului perfect. Aceasta se realizează cu șase setări diferite care asigură un control complet pentru coafare precisă și personalizată. Butonul Cool Shot- asigură un flux intens de aer rece, funcție absolut necesară pentru toate aparatele de coafat, utilizăndu-se după coafare pentru finisarea și fixarea coafurii. Cum să nu ți-l dorești?!

La muți ani, tati! 

Și, MULȚUMESC!, am folosit tot cardul tău! TE IUBESC!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog