Machiaje inedite pentru petrecerile de Halloween



         Halloween este o sărbătoare împrumutată de câțiva ani buni și de români. În noaptea de 31 octombrie cei care merg la petreceri se deghizează în zâne, prințese, vampiri, vrăjitoare, mumii, schelete și alte personaje care mai de care mai înfricoșătoare. Această sărbătoare a devenit rapid una dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei, fiind celebrată prin petreceri tematice și festivități cu specific. Deși această sărbătoare este asociată în întreaga lume cu dovleacul cioplit și colindatul copiilor din ușă-n ușă pentru dulciuri, românii asociază Halloween-ul mai mult cu petrecerile tematice- zeci de cluburi organizând în această seară mega petreceri cu specific, reunind un număr foarte mare de invitați dornici să se costumeze în cele mai ciudate și înfricoșătoare personaje.
 
         Multe persoane se grăbesc să își cumpere fel de fel de costumații și accesorii înspăimântătoare dar uită că fața este una dintre cele mai importante zone care trebuie ,,costumată”- machiajul fiind opțiunea cea mai interesantă pentru a face acest lucru. Machiajul pentru Halloween te poate transforma ușor într-un personaj de poveste, fie el înspăimântător, amuzant sau chiar diafan, dacă asta îți dorești cu adevărat. Totuși, sunt destui și cei care preferă să-și cumpere măști de Halloween dar cei mai mulți își scot pensulele și culorile și încep să-și picteze chipurile după asemănarea unor personaje preferate din cărți sau filme horror. 

         Dacă te numeri și tu printre cei care încă nu s-au hotărât asupra unui machiaj, te poți inspira și transforma în vedeta petrecerii de Halloween din acest an, citind rândurile care urmează.
Partea cea mai bună este că nu ai nevoie de pregătiri în prealabil pentru a-ți lua un costum, întrucât un look desăvârșit poate fi realizat doar prin machiaj. Și cum orice femeie are la îndemână un întreg arsenal pentru a se transforma în orice personaj dorește, tot ce-ți trebuie este puțină îndemânare în miraculoasa artă a machiajului și puțin ajutor din partea unor accesorii și produse de machiaj de calitate.

         Astfel, pentru realizarea unui machiaj cât mai realist îți recomand achiziționarea din timp a celor mai bune farduri machiaj Halloween pentru a avea o costumație cât mai autentică și credibilă. Genul horror a inspirat de-a lungul timpului o sumedenie de machiaje potrivite pentru Halloween- monștri, zombie, fantome sau vârcolaci sunt doar câteva dintre cele mai iubite opțiuni pentru petrecerile tematice. Pentru a realiza un machiaj cât mai realist îți recomand accesoriile din latex, sânge fals/artificial, răni false, autoadezive ce se pot lipi cu ușurință oriunde dorești (pe față, pe brațe sau gât) pentru a avea un aspect cât mai înfricoșător cu putință.

         Te-ai hotărât ce machiaj de Halloween să-ți faci pentru petrecerea de anul acesta?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog