Copilul tău tușește? Încearcă Coughend Sirop de la Ayurmed!




Nimic nu este mai dureros pentru un copil decât o durere în gât sau o tuse care nu se mai oprește- iar pentru părinți, durerea este la fel de mare. Tusea este un act reflex al organismului cu rol de a curăța căile respiratorii superioare. E bine de știut că tusea este metoda prin care organismul încearcă să mențină căile respiratorii libere, curăță gâtul de spută. Secrețiile trebuie eliminate deoarece, prin staganrea lor în căile respiratorii, se poate ajunge șa suprainfecție bacteriană. În principiu, orice copil tușește ocazional, însă tusea recurentă, dificultatea de respirație cauzată de tuse sau tusea purulentă cu secreții care prezintă urme de sânge necesită, cu siguranță, o evaluare medicală. O tuse umedă, cu expectorație, sună altfel decât o tuse seacă. De altfel, pentru medic este foarte important tipul de tuse, pentru a pune un diagnostic corect.


Coughend Sirop - protector natural al căilor respiratorii


Suplimentul alimentar Coughend sirop de la Ayurmed este un produs natural din plante medicinale indiene care susțin sănătatea căilor respiratorii și contribuie la decongestionarea acestora prin menținerea fluidității mucusului și favorizarea eliminării acestuia în cazul tusei productive. Calmează tusea seacă, reducând uscăciunea și iritarea căilor respiratorii. Substanțele bioactive din acest siropel contribuie la menținerea capacității naturale de autoapărare a organismului și de adaptare la condițiile de mediu, ceea ce face ca acest supliment să poată fi utilizat pe întreaga durată a anotimpului rece. 

Avantajele folosirii suplimentului natural Coughend


* menține starea de sămătate a aparatului respirator;
* fluidizează secrețiile bronșice și le elimină în totalitate, reduce uscăciunea și iritabilitatea la nivelul gâtului și bronhiilor;
* diminuează toate formele de tuse și toate efectele neplăcute datorate ei;
* ameliorează simptomele astmului bronșic (bronhodilatator);
* menține capacitatea naturală de autoapărare a organismului și de adaptare la condițiile de mediu.
Doza recomandată și modul de utilizare:
La copii de 1-3 ani e indicat să se administreze câte o jumătate (2,5 ml) de 2 ori pe zi; copiilor de peste 3 anișori- câte o linguriță (5ml) de 2 ori pe zi iar adulților câte 1-2 lingurițe (5-10 ml.) de 2-3 ori pe zi.
Se administrează de regulă cu 30 de minute înainte de masă sau la o oră după masă.

Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor dragi cu Ayurmed!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog