Alegând pentru bebelușul tău Topfer, beneficiezi de formula creșterii sănătoase




         Alăptatul este recomandat pentru cât mai mult timp posibil, fiind considerat cel mai bun lapte pentru bebelușul tău. 
          Dar ce faci după vârsta de 1 an, când din diverse motive nu mai poti continua alăptarea? Deși nu ne facem planuri în acest sens, ne putem trezi într-o zi că puiul nostru cere singur această trecere. Sigur că e mai bine să se producă o înțărcare naturală, dar eu recunosc că așa am fost luată prin surprindere, nici ea nu mai voia să stea la sân și curând am realizat că, de fapt, nici eu nu mai aveam cum să-i ofer două mese pline, respectiv dimineața și seara. 
          Deci, dacă sunteți în aceeași situație ca și mine, vă spun eu ce e de facut. Pe internet am găsit o amestecătură de informații, și nu toate corecte. Dacă alăptarea nu mai continuă, atunci cea mai bună soluție este, nu renuntarea la mesele de lapte, nici trecerea la laptele de vacă, oaie sau capră, ci un lapte de creștere specific vârstei copilului, recomandat de medicul pediatru care îl urmărește pe cel mic.

         De altfel, copiii cu vârsta între 1 și 3 ani au nevoi nutriționale mult mai mari decat adulții pe kg/corp, pentru ca au un ritm de creștere mai accelerat. În același timp, stomacul lor este mic, reprezentand 20% din capacitatea gastrică a adultului.
          Astfel că, la 1 an, copiii au nevoie de 4 ori mai mult fier si de 5 ori mai mult calciu, iod, vitamina A și vitamina C decat un adult. Deci, e normal că un copil atât de mic nu poate mânca ce mănâncă un adult. Cel mai bun exemplu este laptele: după vârsta de un an, atunci când nu mai primește lapte matern, copiii au nevoie de un lapte de creștere potrivit vârstei, care să le asigure, la fiecare masă, necesarul de minerale și vitamine, nu un lapte care să le îngreuneze digestia. Tocmai de aceea este indicat să nu se includă în meniul copiilor același lapte pe care îl consumă întreaga familie.

          Alegerea modului în care mămica își hrănește bebelușul a stârnit în ultimii ani numeroase dispute în ceea ce privește opțiunea pentru laptele matern sau pentru formula de lapte, dispute generate de o serie de dileme relativ subiectiveFelul în care mămicile decid să-și hrănească bebelușii constituie nu numai un subiect destul de controversat, ci și o alegere personală, dar dincolo de acestea, el reprezintă o decizie dictată de anumite aspecte ce țin în principal de fiziologia mamei și a copilului. 
         Este cunoscut faptul că Organizatia Mondială a Sănătății recomandă alăptatul exclusiv până la vârsta de 6 luni, însă în cazurile în care anumite condiții de sănătate nu o permit, este necesară introducerea formulei de lapte în alimentația copilului chiar mai devreme de un an. E normal că toate mămicile aflate în situația aceasta să caute cel mai bun lapte praf pentru copii. Totuși, varietatea produselor existente pe piața românească produce adesea dileme în rândul mămicilor care au decis să își hrăneasca bebelușul cu formulă de lapte praf. De obicei, medicul pediatru este cel care recomandă un anumit tip de formulă, însă acest tip de recomandare nu este, din pacate, întotdeauna obiectiv. Pentru a putea face o alegere corectă, mamicile ar trebui să se informeze din surse obiective și variate.

Este importantă firma care produce formula de lapte!?


          Raspunsul este DA, fară nicio îndoială. Fiind vorba despre produse alimentare pentru bebeluși, altfel spus despre produse extrem de sensibile și supuse în permanență cercetărilor și studiilor făcute de specialiști și, în același timp, supuse în permanență aprecierilor mămicilor care sunt foarte atente la alimentația copiilor lor, problema calității este una extrem de importantă pentru marile branduri.
         De pildă, Topfer, una dintre firmele germane de renume în domeniu, a facut din calitatea produselor sale un principiu si o condiție. Istoria impresionantă a produselor Topfer arată că este vorba despre un producator preocupat în permanență de calitatea produselor pe care le scoate pe piață și care poate reprezenta o garanție pentru toate mămicile care își doresc să găsească formula de lapte potrivita pentru bebelusul lor. Formulele de lapte Topfer sunt special create pentru a acoperi toate nevoile nutritive ale bebelușului tău. 
         Formulele de lapte praf Topfer sunt printre cele mai apreciate de mămici datorită compoziției apropiate de cea a laptelui matern dar șsi a vitaminelor și mineralelor ce intră în compoziția laptelui praf Topfer. Dacă încă nu l-ai încercat iată câteva motive pentru a o face:
  • - Laptele praf Topfer este în topul celor mai bune formule de lapte praf de pe piață.
  • - Este cel mai cautat lapte praf de pe piață din Romania.
  • - Laptele praf Topfer contribuie la dezvoltarea copilului încă din primele luni de viață.
  • - Conține acizi grași și probiotice – exact ce are nevoie bebelușul tău.
  • - Laptele praf Topfer este unul organic, bio.
         Laptele praf Topfer îl poți cumpăra, garantat la cel mai mic preț de pe piață, de pe site-ul bebelusultau.ro. Doar aici poți găsi o gamă extrem de variată de produse pentru cei mici, începând de la sugari și până la copiii de trei ani dar și cele mai utile sfaturi legate de îngrijirea și creșterea celui mai important membru al familiei, copilul tău!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog