Alfamobility.ro - pentru profesioniștii mobili



         Românii achiziționează câte două accesorii pentru fiecare smartphone cumpărat


         Studiile celor mai importante companii de telefonie din România au arătat că doar anul trecut s-au vândut în țara noastră aproape 4 (patru) milioane de smartphone-uri iar pentru fiecare telefon inteligent cumpărat s-au achiziționat cel puțin două accesorii, astfel încât piața locală de accesorii a reușit chiar să depășească pragul de 10 (zece) milioane de unități. 

         Datorită ofertelor și subvențiilor oferite de operatori și retaileri, precum achizițiile în rate și abonament, tot mai mulți consumatori au început să se orienteze spre telefoane inovative, cât mai performante și cu o valoare mai mare. Tocmai de aceea acești utilizatori au devenit mai interesați de protejarea și personalizarea acestora.

          Cele mai utile accesorii pentru telefon, tabletă sau smartphone- salvezi timp și răbdare cu alfaMobility.ro 


          Smartphone-urile sunt cele mai utilizate gadgeturi la momentul actual, iar companiile ce produc accesorii au mereu câte o idee nouă dată de necesitatea existentă în piață. Din topul celor mai populare accesorii inovative smartphone fac parte, cum era de așteptat, foliile de protecție pentru ecrane, husele, carcasele, bateriile externe, cablurile de încărcare și încărcătoarele pentru mașini.
         AlfaMobility.ro este bazarul cu cele mai inovative accesorii care facilitează mobilitatea fiecăruia dintre noi astfel încât ea să devină mai ieftină, rapidă, accesibilă, ecologică, eficentă, comodă, neprimejdioasă. Astfel că, indiferent de ceea ce îți conduce viața- stilul, simplitatea sau rafinamentul, la AlfaMobility.ro vei găsi o mulțime de accesorii  utile sau distractive pentru dispozitivul tău mobil prin care să-ți sporești experiența mobilă.

         Fie că ai nevoie de un încărcător nou sau un set de căști elegante, clare și confortabile, de suport tetieră telefon sau tabletă, huse sau carcase pentru smartphone, cabluri și adaptatoare, folii de protecție, drone, baterii, ceasuri smart watch inovatoare, selfie stick-uri inovative pentru cele mai reușite fotografii selfie, cu siguranță aici vei găsi ceea ce-ți dorești. Aici vei găsi produce de cea mai bună calitate care facilizează mobilitatea în funcție de activitatea desfășutată: în timpul serviciului, acasă, în excursie, când faci sport sau când, pur și simplu, te relaxezi.


         Alege cele mai potrivite accesorii pentru gadget-urile tale preferate. Accesoriile mobile, portabile și durabile, elegante și inovative de la alfaMobility.ro le adaugă stil și caracteristici suplimentare. Fie că te afli într-un birou, avion, tren sau cafenea, cu aceste accesorii vei fi pregătit să-ți faci treaba oriunde și oricând. Clasa business se găsește în fiecare detaliu al accesoriilor pe care le găsiți la alfaMobility.ro: design modern, eleganță și funcționalitate maximă.


         Și dacă ți-a făcut cu ochiul vreun produs, să știi că luna asta livrarea este gratuită!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog