Ai V.I.Poo! Fă-ți treaba, nu-ți mai face probleme!



V.I.Poo este un odorizant pentru toaletă, un produs revoluționar de la Air Wick. V.I.Poo neutralizează mirosurile neplăcute din toaletă, înainte ca tu să ajungi să le simți, cu ajutorul unei pelicule parfumate. Mirosurile nedorite rămân acolo unde trebuie, în toaletă, iar tu poți răsufla ușurată, indiferent unde și de câte ori trebuie să mergi la baie. Vei termina fiecare vizită la toaletă cu un miros plăcut și cu mai multă încredere în tine. 


Uleiurile aromate ce intră în compoziția V.I.Poo sunt produse de Air Wick, nume de încredere când vine vorba de un miros placut în întreaga casă. Ȋncearcă și tu cu încredere cele 3 arome disponibile  pe piața românească: Lemon Idol, Lavender Superstar si Fresh Model. Produsul meu preferat meu este spray-ul mov: Lavander Superstar. 


Eu le-am testat prin campania desfășurată de BuzzStore- o comunitate a liderilor de opinie care are cca 60.000 de membri. Primul pas pentru a participa la proiecte este să te înregistezi și să-ți faci un cont. Intră și tu în comunitate, apoi urmărește campaniile periodice și aplică la cele care ți se potrivesc! 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog