Jucăriile erotice- subiect tabu!?




Românii nu s-au înghesuit niciodată la uşile magazinelor cu reclame rozalii, deschise dis-de dimineaţă. Vibratoarele, stimulentele sexuale sau lenjeria sexi nu s-au cerut la tejgheaua sex-shopurilor, ci, mai degrabă, s-au comandat pe internet. În comerţul cu produse de la sex-shop, internetul alungă inhibiţia şi ruşinea. Un monitor reprezintă un paravan, iar în spatele lui nimeni nu te poate atinge. Printre cele mai urmărite site-uri de către români, cele cu produse pentru adulţi ocupă un loc onorabil. Peste 16 milioane de afişări sunt accesate de români în fiecare zi pe site-urile pentru adulţi. Pe internet, sexul a devenit o afacere de succes.

Astfel că, popularitatea jucăriilor sexuale este într-o continuă creștere. Destul de multe persoane sunt nonconformiste și folosesc deseori jucării sexuale. În comerț există variate tipuri de jucării sexuale care se potrivesc tuturor intereselor și preferințelor. În prezent, jucăriiile sexuale capătă o nouă valență, iar specialiștii au remarcat faptul că jucăriile sexuale pot oferi beneficii importante, sănătății. Utilizarea regulată a jucăriilor sexuale influențeză organismul într-o multitudine de moduri pozitive, atât fizic cât și psihic. Jucăriile sexuale nu sunt folosite exclusiv pentru activitatea sexuală ci sunt considerate instrumente care contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a celui care le utilizează, în diverse moduri. Dacă citiți toate acestea, înseamnă că v-ați hotărât să vă condimentați relația - o puteți face foarte ușor din intimitatea locuinței voastre, cu ajutorul unui sex shop online, de exemplu Ollo.ro, de unde puteti comanda accesoriile pe care vreți să le încercați.

Jucăriile sexuale te ajută să ai o viață de cuplu mai intensă


Multe cupluri cheltuie sume impresionante de bani încercând să-și salveze relația de cuplu: merg la psihologi, aleg vacanțe scumpe, își fac cadouri costisitoare. Încearcă tot felul de soluții complicate, ignorand soluțiile simple, amuzante și deloc costisitoare. 


Dacă ai astfel de probleme în cuplu și monotonia te apasă, îți recomand să rememorezi începutul relației voastre și vei ajunge repede la concluzia că doar sexul trebuie reîmprospătat, nu și partenerul. Îți mai aduci aminte când făceați sex de dimineața până seara? Și de seara până dimineața? Orgasme după orgasme, senzații noi de fiecare dată. Așadar, cu siguranță, ai nevoie de un refresh în relația de cuplu. E nevoie să reaprinzi pasiunea, să simți din nou nevoia intensă și imediată de a face sex nebun cu persoana iubită (chiar dacă sunteți împreună de peste 20 de ani). 

Lasă grijile, că, oricum, nu se termină niciodată, incuie ușa și uită de copii, de telefon sau de telecomandă și incearcă câteva jucării pentru adulți care vor fi ca o adevarată revelație pentru voi în materie de sex. Toate jucăriile sexuale cresc intimitatea și încrederea în partener, sporesc încrederea de sine și în relația de cuplu în general, și cel mai important: deschid drumuri către plăceri noi, senzații unice, mereu diferite. Sexul nu trebuie să fie nicioadată plictisitor. Așadar, alege câteva jucarii sexuale obraznice, care vor face, cu siguranță, diferența, când vine vorba despre sex.


Ești începător când vine vorba despre jucării sexuale? 


Iată ce poti face cu ele concret:
Stimularea clitorisului- Există femei pentru care este extrem de dificil să ajungă la orgasm fără stimularea clitorisului. Un vibrator va aduce în doar câteva minute o femeie la orgasme de intensitate maximă și cred că este o idee excelentă pentru un preludiu de nota 10.
Stimularea Punctului G- Un orgasm vaginal este foarte diferit de unul clitoridian și pentru asta ai nevoie de o altă jucărie: un dildo. Dildo-urile sunt jucării sexuale destinate atât pentru penetrarea vaginală cât și anală. Spre deosebire de vibratoare, dildo-urile nu oferă vibrații, nefiind prevăzute cu diferite tipuri de motorașe, ceea ce înseamna că niciodată nu vei duce grija bateriilor, mai ales în momente cruciale. Poți alege vibratoare din sticlă sau silicon pentru stimularea punctului G, sau dildouri pentru penetrare vaginala și anală.
Stimularea anală- Jucăriile sexuale pentru stimulare anală sunt eficiente pentru bărbații și femeile care doresc vibrații în jurul anusului sau penetrare completă. Stimulatoarele pentru prostată sunt o idee grozavă pentru barbați. Iar pentru femei oferta este și mai diversificata: bile, dildouri, vibratoare, dopuri. Nu uita, însă, de lubrifianții anali.
Stimularea penisului și testiculelor- Stimularea sexuală la nivelul penisului și a testiculelor poate fi adaugată ca bonus pentru sexul oral. Inelele pentru penis sunt dispozitive proiectate pentru a face penisul mai mare și mai ferm, să-l păstreze în erectie pentru o perioadă mai lungă de timp, să întârzie ejacularea și să ajute la sporirea orgasmul. Mai poți încerca și mansoanele pentru penis, dispozitive concepute pentru a fi purtate pe penis, pentru a intensifica senzațiile ambilor parteneri. Și să nu uitam și de stimulatoarele pentru prostată.
Stimularea sânilor- Pompele pentru sâni sunt jucării sexuale concepute pentru mărirea plăcerii sexuale în cazul femeilor. Acestea se aplică direct pe sâni sau sfârcuri pentru a crea aspirație și pentru a crește fluxul de sânge. Plăcerea este garantată. 
Exercițiile Kegel- Aparute la sfârșitul anilor '40 și numite astfel după numele doctorului ginecolog Arnold Kegel, exercițiile Kegel ajută femeile să controleze adâncimea și viteza penetrării penisului și ajută la creșterea intensității circulației sângelui în zona rectală și vaginală. Astfel, femeile reușesc să se excite mai repede iar plăcerea de a face sex crește. Merită să arunci o privire la colecția Kegel de bile vaginale de la Ollo.ro.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog