S-a deschis sezonul grătarelor!


E primăvară! Deci, ,,La mulți ani, mă micilor!”

Odată cu venirea căldurii, apetitul pentru petrecerea timpului liber alături de prieteni crește vertiginos. Odată cu primele fire de iarbă s-a și deschis sezonul la mici și cârnați fripți pe jar. Așa că în fiecare week-end și noi preferăm să ne strângem la un prieten care locuiește la casă să putem să încingem și grătarele alături de cei dragi. Nu este un secret faptul că grătarul a devenit un ,,must-have” în orice grădină; a fost, de fapt, întotdeauna, piesa de rezistență în jurul căruia s-au învârtit oaspeții gurmanzi, dar nu numai ei. Grătarele de grădină au o largă răspândire în România, tocmai datorită rezistenței în timp a cărămizilor din care este confecționat dar și a aspectului rustic, tradițional românesc. 


Am curte, vreau grătar!

În această primăvară m-am hotărât să-mi construiesc un grătar de grădină. Eu cred în capacitatea și îndemânarea oamenilor de a-și realiza singuri propriul grătar. Nu este necesar să cheltuim și timp și bani pentru a apela la un expert. Am hotărât, deja, că vom construi un grătar din cărămidă, cu aspect rustic și datorită căldurii și sensibilității pe care o va emana acesta. M-am gândit la un grătar solid, zidit din cărămidă plină, un multifuncțional, de fapt: pentru că mă gândesc să-i atașez și-o măsuță pentru alimentele care urmează să fie gătite, o chiuvetă încastrată, poate și-un cuptor pe vatră, pentru pizza, un rotisor sau proțap (că ce ne mai place carnea pregătită astfel...), un lăcaș pentru lemne și unelte pentru grătar și, e posibil ca lista să poată continua, în funcție de dorințele fiecărui membru al familiei mele. Căci pentru buget nu-mi fac mari probleme, nu vă spun decât că am mai comandat deja de la acest mare depozit online pentru că oferă cel mai mic preț la materiale de construcții și acestea sunt de cea mai bună calitate (cărămidă, profile cornier, platbande, grătar cromat, etc). Investiția, cu siguranță, va fi una importantă dar se va amortiza în timp. Cărămida este un material utilizat încă din cele mai vechi timpuri și nu și-a pierdut valoarea tocmai pentru că rezistă foarte mult în timp și pentru că printr-o dispunere specială a cărămizilor se poate crea un design impresionant. Grătarul meu va arăta, pesemne, la final ca o piesă de mobilier, nu va fi doar practic, fiabil, versatil; și asta, de fapt, nu va fi deloc un lucru rău. Vom avea, astfel, un motiv în plus să ne bucurăm că locuim la curte iar masa se va pregăti mult mai ușor pentru familie și prieteni, de acum înainte. Plus că-mi doresc ca modelul ales de mine să îmbunătățească aspectul și stilul de aranjare al casei și grădinii mele. 


Învață să construiești ieftin!

Piața materilelor de construcții este într-o continuă creștere, deși prețurile sunt totuși la un nivel destul de ridicat. Cum reușim, oare, să construim sau să renovăm? Răspunsul nu este chiar așa de greu: cu ajutorul depozitelor de materiale de construcții online, care au prețuri mult mai mici decât depozitele cu stocuri. De aceea eu prefer să cumpăr de la cel mai mare magazin online de materiale de construcții din România- Depozit-Online.ro, care are una din cele mai variate oferte de produse pentru casă și materiale de construcții de cea mai bună calitate, articole pentru finisaje, acoperișuri, termoizolație și hidroizolație și până la scule și unelte necesare pe orice șantier de lucru, la prețuri foarte avantajoase. Și nu este deloc prima dată când comand de aici, și n-o să fie nici ultima, pentru că de fiecare dată când am făcut acest lucru, am fost încântat de promtitudinea serviciilor furnizate dar și de calitatea la cel mai competitiv raport calitate- preț de pe piața românească. Cred că ei sunt cei mai eficienți atât pentru persoanele fizice care construiesc dar și pentru persoanele juridice care vor să-și dezvolte afacerea și caută cel mai mic preț la materialele de construcții. 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog