Vrei să-ți cumperi un Allview!? Iată câteva sfaturi esențiale!




Allview este o companie românească cu 10 ani de experiență în producția şi distribuția de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete şi notebook-uri. Brandul Allview este recunoscut ca fiind unul cu o dezvoltare rapidă în Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atașate produselor sale. Allview înseamnă tehnologie românească, inteligentă și accesibilă.  Fără îndoială, Allview este unul dintre cele mai populare branduri românești iar ascensiunea s-a datorat în special telefoanelor cu Android lansate pe bandă rulantă. 
Allview a debutat ca o provocare și a răspuns prompt și în scurt timp cu un plus de beneficii adaptate cerințelor de pe piață, oferind clienților săi multiple facilități și dezvoltând concepte solide și produse la standarde superioare care au la bază un raport preț-calitate foarte corect. Allview contribuie la crearea unor noi mijloace de comunicare, a unui mediu de lucru plăcut și interactiv, fiind într-un continuu procees de dezvoltare și perfecționare.

Sfaturi esențiale:

1. Ce caracteristici vrei să aibă gadgetul tău!?

Dacă înțelegi exact ce abilități și caracteristici ai dori să regăsești în gadgetul preferat, cu siguranță, acest lucru te va ajuta să eviți cheltuieli suplimentare pe produse de care nu ai neapărat nevoie. Calitatea materialelor este iarăși un aspect interesant. Te interesează ca display-ul să fie protejat cu Gorilla Glass? Te interesează ca produsul ales să fie rezistent la apă? Atunci, nu neglija aceste aspecte. Sfatul meu este să urmărești și Testarea- o emisiune cu și despre gadgeturi. Emisiunea este realizată de Marius Calugaru și prezintă pe scurt cele mai noi apariții din lumea IT. Marius prezintă gadget-urile într-un mod cât mai simplu, evitând exagerările și detaliile fără importanță. De fapt, această emisiune își propune să ne ofere exact informațiile de care avem nevoie pentru a ne decide dacă avem sau nu nevoie de un produs care ne interesează: caracterisitici principale, utilitate și nu în ultimul rând prețul.

2. Caută gadgetul care are un design care să te atragă 

Cumpărarea unui gadget înseamnă stabilirea unei relații cu un nou dispozitiv și de aceea trebuie să te gândești în primul rând la design și să ai în vedere că trebuie să-ți placă gadgetul cu care vei petrece timpul de acum îainte. Asigură-te că îți place cu arată și cum îl ,,simți” în mâinile tale și, mai ales, că te reprezintă, ca stil. Încearcă Allview P8 eMagic- are un design magnific, 4G, o baterie de 2700 mah care oferă o autonomie crescută și Face Beauty (toți avem uneori nevoie de această funcție, nu?) :D

3. Nu te avânta la contractele pe termen lung cu operatorii de telefonie mobilă

Cu siguranță vei fi tentat de prețurile mici oferite de operatorii de telefonie din România pentru telefoanele/ tabletele/ etc. cu abonament pe unul sau doi ani, însă te sfătuiesc măcar să alegi inteligent un abonament potrivit pentru nevoile tale. Dacă nu prea ai în zonă rețele wi-fi gratuite la care să te conectezi și obișnuiești  să stai foarte mult pe net, e posibil să nu-ți ajungă 1GB pe care-l primești la abonament. Și nu în ultimul rând ar trebui să-ți faci un calcul înainte: compară costul întregului abonament cu prețul telefonului la liber și vezi dacă merită diferența.

4. Caută informații despre gadget

Pentru acest lucru majoritatea dintre noi nu avem timpul necesar pentru a alege varianta plimbărilor prin magazine astfel încât călătoriile virtuale ne salvează de fiecare dată. Și dacă este vorba despre orice gadget marca Allview, vă recomand review-urile și unboxing-urile lui Blogatu. În toate recenziile produselor Allview Blogatu dă dovadă de profesionalism, păreri subiective, fără exagerări și detalii inutile astfel încât alegerea ta să devină cât mai ușoară.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog