Muzică pentru suflet


E vorba despre trupa ,,byron” cu b mic, o trupă care cântă rock cu diverse influențe. Înființată încă din 2006, au lansat de atunci 6 albume de studio și 3 dvd-uri live. Cel mai recent disc- Eternal Return a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane, mixat la București de către Dan georgescu și masterizat la Londra la Abbey Road de către Frank Arkwright, care a mai lucrat cu New Order, Joy Division, Blur, Arcade Fire și alții. Noul album conține 12 piese corespunzând fiecare unei luni a anului. Este, în mare, o poveste despre ciclicitate, cu motive preluate din istorie și mitologie. Sound-ul trupei a evoluat de asemenea, byron sună acum mai abraziv, mai melodic și mai modern ca oricând.

În această toamnă trupa a pregătit un turneu prin țară pentru a sărbători 10 ani de la primul concert. Fiți și voi alături de byron în acest turneu aniversar! 
Aveți aici și programul turneului:
-20octombrie- Brașov, Rockstadt
-21 octombrie la Cluj, Form Space
-29 octombrie la Timișoara, Sala Polivalentă CCIAT
-4 noiembrie la Constanța, Doors Club
-5 noiembrie la Galați, Daily Pub
-11 noiembrie la Iași, Casa de Cultură a Studenților
-12 noiembrie la Bacău, Berăria Valhalla
-18 noiembrie la București, Fratelli Studios
-26 noiembrie la Pitești, Hush Club

Biletele pentru concerte au prțuri speciale de pre-sale și s-au pus deja în vânzare pe iabilet.ro (pentru spectacolele de la Brasov, Timisoara, Iasi si Bucuresti) și pe biletmaster.ro (pentru evenimentul de la Cluj).
Până ne vom întâlni la concerte, prin țară, să ne încântăm sufletul cu muzică adevărată, pură. 

Atenție, e muzică de ascultat doar cu sufletul curat!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog