Se apropie sezonul piscinelor


Așteptată cu sufletul la gură, vara cea fierbinte se pregătește să-și intre în drepturi, cel puțin din punct de vedere calendaristic. Dacă este să ne luăm după meteorologi, n-ar trebui să ne luăm bilete la mare anul acesta. Dar cum primăvara este pe ultima sută de metri și nu mai avem mult până la vacanța de vară, câteva zile cu soare tot vom prinde și noi și-ar trebui să pregătim măcar piscina din curte. Dacă nu ai una, la Elcora Piscine  poți face un tur și cu siguranță vei găsi o multitudine de piscine care să te încânte prin formă, calitatea materialelor folosite și, mai ales, vei observa și micile detalii care fac, cu adevărat, diferența.

Mai bine casa cu piscină!


Sezonul cald este prin excelență sezonul micozelor. Piscina, ștrandul și, în egală măsură, dușurile comune și sauna, neigienizate corespunzător, crează condițiile optime  de a dezvolta micoze, pentru că sunt îndeplinite cele două condiții de bază: umiditatea și temperatura ridicată. Apa din piscine și ștranduri poate fi o sursă de microorganisme infecțioase (bacterii, virusuri, paraziți și ciuperci) care pătrund în organism și generează o multitudine de infecții localizate preponderent la nivelul pielii, ochilor, urechilor, zonei genitale și tubului digestiv. 
Soluția e simplă: o casă cu piscină!

Nu-i așa că visezi și tu la o piscină în curtea casei în care să te răcorești fără frica de a te îmbolnăvi!? Pentru a lua cele mai bune decizii, trebuie să te informezi despre tipurile piscinelor, avantajele și dezavantajele fiecărui model și, nu în ultimul rând, despre costurile de achiziție, montare și întreținere ulterioară. Specialiștii de la Elcora Piscine te vor ajuta să te hotărăști și să alegi varianta perfectă pentru tine.

Piscina- bijuterie în gospodărie


Piscina este o oază de relaxare pe care orice persoană și-ar dori-o, mai ales dacă locuiește la curte. Piscina unei case nu trebuie să fie foarte mare, scopul este să te relaxezi, ne neapărat să înoți, să faci sport. Dacă te gândești că o piscină este foarte scumpă, îți garantez că Elcore Piscine are variante pentru toate buzunarele.
O piscină poate fi bijuteria coroanei de pe oricare proprietate, capabilă de a transforma o curte simplă într-o oază de relaxare în aer liber. Casa cu piscină nu mai e demult un simbol al opulenței. Tot mai mulți posesori de case și grădini iau în considerare construirea unei piscine, mai ales că materialele nu mai sunt așa de costisitoare ca acum câțiva ani iar firmele de construcție te pot ajuta cu orice, de la manoperă până la alegerea accesoriilor. Ultima tendință în abordarea construcției piscinelor este îmbinarea celor mai înalte standarde ale tehnologiei în domeniu cu proiectele cele mai ingenioase ale arhitecților și designerilor peisagiști. 
Elcora Piscine e o firmă din București specializată în construcția piscinelor publice și rezidențiale, a centrelor spa și a parcurilor acvatice, cu sute de proiecte de construcții și reamenajări, atât pentru clienții privați cât și pentru societăți comerciale (bazine publice, ștranduri, centre de relaxare). Firma are o experiență de peste 10 ani, cu servicii și produse de cea mai înaltă calitate. Diversitatea produselor rezolvă chiar și cele mai pretențioase cerințe, oferind întotdeauna posibilități multiple de alegere, în funcție de tipul de piscină.

Gândește-te...vară, soare, caniculă.. Te trec fiorii pe șira spinării când te gândești, dar asta e realitatea care ne așteaptă ... și vreme toropitoare. Dar n-ai mai avea aceleași probleme dacă în curte ți-ai amenaja o piscină cât de mică, nu-i așa!? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog